Σεπτεμβρίου 03, 2013

nudges .. σκουντιες .. απ' αυτες.. μεχρι και κλωτσιες ..και ξεγυρισμενες. Πως διαγραφεται η πορεια του κοσμου.. Στην Ελλαδα και σ' ολο τον ντουνια.



Βαρβιτσιώτης: «Όποιος δεν έχει να πληρώσει τον Ενιαίο Φόρο Ακινήτων, να πουλήσει» ! - RAMNOUSIA


.. η φιλελευθερη επιταγη .. πουληστε .. οι γονοι .. Μητσοτακης, Βαρβιτσιωτης ..  θα το φερουν σε περας ..

και σε ποιους να τα πουλησουν; .. και πως; .. κοψοχρονια .. στα κορακια που ελοχευουν .. στα φιδια που παραμονευουν στο γρασιδι ..

τα ..distress funds .. να τα κανουν ..τουβλα, γυαλια, καρφια .. πορτες, παραθυρα .. να τα πουλησουν ..κομματι-κομματι .. τα λαφυρα του οικονομικου παγκοσμιου πολεμου .. στο ελληνικο ..θεατρο επιχειρησεων ..

και μεσα απο τα ..αποκαιδια της καταστροφης που ενεσκηψε ..που προκαλεσαν .. να χτιστει ο νεος κοσμος ..για να φανε και να πλουτισουν οι νεοι δοσιλογοι ..

αυτα τουλαχιστον ειναι τα σχεδια ..ετσι τα βαλανε κατω .. αλλα ..αμ' δε .. δεν ειναι ετσι τα πραγματα

..μπορει να τα βαλανε κατω .. αλλα .. αυτα ειναι λογαριασμοι χωρις τους ξενοδοχους .. τους οικοδεσποτες .. απ' ολους που ειναι μεσα στο παιχνιδι ..

nudges-σκουντιες  ..

..το πως δημιουργειται ο κοσμος .. ενας κοσμος .. δεν ειναι ..προδιαγεγραμεννος .. δεν γραφεται με ανεξιτυλα μελανια .. η πορεια του ..

.. το πως διαγραφεται .. ειναι σαν μια ..μπαλλα ..η και ακομα ενα κονσερβοκουτι πεταμενο στο δρομο

.. οπου το ..κλωτσανε περαστικοι .. μια εδω .. μια εκει .. μια λιγο παρα περα .. μια λιγο παρα δωθε ..λιγο στα δεξια .. λιγο στα αριστερα ..

.. και ουτω καθ' εξης

οι κλωτσιες ..οι ιδεες που πεταγονται .. απο που και αν ερχονται .. φιλελευθερες κλωτσιο-ιδεες ..αριστερες κλωτσιο-ιδεες .. του πολιτικαντη κλωτσιο-ιδεες  .. του κοσμακη κλωτσιο-ιδεες ..και παει λεγοντας ..

ετσι ..φτιαχνεται ο κοσμος .. απο τις κλωτσιες που βαρανε στο κονσερβοκουτι ..ποτε ο Σαμαρας ..ποτε ο Στουρναρας .. ποτε ο Βενιζελος .. ποτε ο Τσιπρας ..

.. αλλα και ποτε ο Πετρος .. η Μαρικα ..ο Σαββας .. η Ζετα ..ο Αποστολης ..και παει λεγοντας ..

το ..προς τα που θα παει η Ελλαδα ..προς τα που θα παει ο ..Ντουνιας ολος ..απροσδιοριστο .. το μονο που ..ξερετε .. ειναι η κατευθυνση

... και η κατευθυνση οριζεται απο τους παικτες .. αλλη κατευθυνση θα παρει αν οι παικτες ειναι απο την ΝΔ η το ΠΑΣΟΚ σε μια κυβερνηση ..και αλλη κατευθυνση θα παρει αν ειναι απο ενα ..ΣΥΡΙΖΑ ..μια ΔΗΜΑΡ ..

... απο τους πρωτους ξερεις .. το παιχνιδι παιζεται για να βολευουν τις τραπεζες .. τους τραπεζιτες .. τους μεγαλοκαρχαριες .. μια ζωη τα ιδια και τα ιδια .. μπουχτισε ο κοσμος ..

.. απο τους δευτερους .. μπαινει στο παιχνιδι και ο κοσμακης ..ε ειναι καιρος να παιξει και αυτος

..ηγκικεν γαρ η στιγμη .. για τον κοσμο να αλλαξει ροη ..




Δεν υπάρχουν σχόλια: