Απριλίου 29, 2014

Αχρειοι δεξιοι ...


Μια εικονα αηδιας..


συνοψιζουν..βγαζουν προς τα εξω .. εκπνεουν ..  


διαιρει και βασιλευε..


σπερνουν ζιζανια..


αχρειοι δεξιοι.. με το αποκορυφωμα τους οι ακροδεξιες σκατοφατσες ..


παρεισφρυουν αναμεσα μας .. ετοιμοι να πεταξουν το δηλητηριο τους ..και να την κανουν με ελαφρα πηδηματακια ..εκπληρωνοντας την αποστολη τους να σπειρουν μισος και διχονοια ..


τους καταλαβαινεις αμεσως ..τα απολυτα\απλυτα που κουρνιαζουν στις ψυχες τους 

..τις σαματις αληθειες που τσαμπουνανε ..

Τουρκος λενε και αφριζουν τα στοματα τους με αηδια ..χωρις να καταλαβαινουν μεσα στην αγνοια τους παρασυρμενοι απο τα ποταπα ιδεωδη τους ..οτι εξισου και μεγαλυτερη αηδια προξενουν\προκαλουν σε αυτους που θεωρητικα συλλογανε οτι ειναι με το μερος τους.. ολους τους αλλους που προσδιοριζουν/προσδιοριζοντε σαν ελληνες .. 


αυτη καθ αυτη η εννοια που πιπιλανε πρωτη-πρωτη στην φαρετρα τους για να την εξαπολυσουν με μενος στους ομοιους τους που θεωρουν οτι ξεστρατεψαν απο τον ισιο δρομο ..τον δρομο τους ..εθνομηδενισμος ..


αγνοουν συνειδητα η ασυνειδητα οτι αυτο που πρεσβευουν ειναι οτι το τυχαιο γεγονος της γεννησης ενος ανθρωπου σε μια ομαδα δεν τον κανει αποτροπαιο θηριο η  καθαγιασμενη περιστερα .. που εχουν εξομοιωσει το θηριο με τον Τουρκο και τον ελληνα με την καθαγιασμενη περιστερα .. 


απαρνιουνται .. κατακεραυνωνουν τον αυτοπροσδιορισμο ενος ανθρωπου .. την μοναδικη αξια που συνοψιζει την εννοια ανθρωπος .. την διαδρομη που κανει στην ζωη ..ασχετα με την αφετηρια .. το που και πως γεννηθηκε .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: