Απριλίου 29, 2014

Εχουν καλες ψυχες οι αριστεροι..



Ενω οι δεξιοι ειναι κακοψυχοι.. 

και δεν πανε να γαμηθουν τα λεφτα και οι οικονομιες ..δεξιες η αριστερες ..



Λεει το ποταμι και ο Θεοδωρακης οτι δεν θα γινει η ελλαδα νεκροταφειο ψυχων και σκωπτει τον συριζα που θελει λεει να ανοιξει τα συνορα σαν ο συριζα να εχει να κανει με τα βασανα που τραβανε τοσες ψυχες στην μεση ανατολη που τις διωχνουν απο τα πατρια εδαφη τους σαν καθε ψυχη που ειναι αρρηκτα δεμενη με τον τοπο της να θελει τοσο βαναυσα να ξεριζωθει απο τον τοπο που το σωμα που την φερει γεννηθηκε ..


ψυχες που με το ζορι αναγκαζοντε να αποχωριστουν απο το χωμα που τους εθρεψε ..
τα γαμημενα τα λεφτα και οι κακοψυχοι που τα διαχειριζονται που αναγκαζουν τις ψυχες να κοψουν τον ομφαλιο λωρο τους ..


γαμημενοι δεξιοι .. να πα να γαμηθειτε ..


Ματαια οι καριοληδες οι δεξιοι προσπαθουν να μας πεισουν οτι υπαρχουν και αριστεροι που ειναι περισσοτερο πουλημενοι στο χρημα, χειροτεροι και απο τον χειροτερο απο το ιδιο τους το συναφι και να μην κανουμε το σφαλμα να τους θεωρουμε καλυτερους και υπερανω χρηματων οπως τους θεωρουμε. 

Οτι και η αριστερα στο συνολο της κρυβει κακοψυχια χειροτερη και απο την δικη τους. Ολοι ειμαστε κακοψυχοι και τιποτα παραπανω.

ψυχη .. και οι δεξιοι και η ..μανιακη προσκοληση τους με την θρησκεια. Θρησκεια  ..που ταχατις σκιαζεται για την σωτηρια των ψυχων μας .. και μονο για τις ψυχες δεν ενδιαφερονται .. 

να χωριζουν ευθυς εξ αρχης τις ψυχες σε αυτες που αξιζουν την σωτηρια και σε αυτες που δεν την αξιζουν .. κανοντας την σωτηρια της ψυχης ενα γραμμα κενο περιεχομενου .. 

σε ψυχες κατωτερων θεων και σε ψυχες ανωτερων θεων .. κατι που και οι αλλες θρησκειες τα ιδια κανουν ..

ψυχη ..και αν μπορουμε να προσδιορισουμε τι ειναι ψυχη ..και αν υπαρχει .. αλλα οτι ξερουμε ειναι αρκετα για να δεχτουμε οτι αυτο που αισθανομαστε για το τι ειναι ψυχη αξιζει να προσπαθουμε πανω σε αυτον τον κοσμο να την υψωνουμε και αυτο μονο οι αριστεροι το κανουνε .. 

καμμια εκκλησια και κανενας σκατοψυχος δεξιος δεν ενδιαφερεται και δεν κανει τιποτα ..για καμμια ψυχη .. 




Δεν υπάρχουν σχόλια: