Μαΐου 06, 2015

η ..επερχομενη .. αφθονια ..αγαθων ..

αφθονια ..αγαθων ..
εξισωσεις ..
πασιεντζα ..
αποτελουν ..συστηματα ..και σαν ολα τα συστηματα .. διεπονται απο εξισωσεις .. αλγοριθμους .. οπως και η εξελιξη των κοινωνιων .. της ανθρωποτητας ..

η εξελιξη της ανθρωποτητας ..μια πασιεντζα .. οι εξισωσεις ..οι αλγοριθμοι .. αναπτυσσονται με τον ιδιο τροπο ..

οι ..αναποδογυρισμενες καρτες .. οι συνθηκες εκεινες ..τα ..επιτευγματα του μελλοντος .. που θα .. λυσουν ..την πασιεντζα ..

η εξισωση της εξελιξης της ανθρωποτητας ..πανω στην αφθονια .. προσφορα και ζητηση .. στο καπιταλιστικο προτυπο .. στην καπιταλιστικη ..θεωρηση ..της κοινωνιας ..ανθρωποτητας .. 

και οτι θα μεινει απο την καπιταλιστικη θεωρηση .. η ..σπανιοτητα .. στις πρωτες υλες ..

η ..αφθονια .. που θα επερθει .. μετα απο .. τρισδιαστατη εκτυπωση .. κβαντικοι υπολογιστες ..
και για να κλεισει ..ενα ..τριπτυχο .. αλλη μια τεχνολογικη εξελιξη .. ενεργεια απο την πυρηνικη συντηξη ..
ολες αυτες οι τεχνολογικες εξελιξεις ..ειναι ηδη στα σκαρια ..

δει .. οι κοινωνιες των ανθρωπων .. να ..προλειανουν το εδαφος .. δημιουργικη καταστροφη .. να κανουν τις κοινωνικες δομες ..σμπαραλια ..εις τα εξ ων συνετεθησαν .. και να τα συναρμολογησει παλι ..πανω σε νεα δεδομενα .. σε νεες αρχες ..

η ..ομαδα ..οι ομαδες .. ομαδοποιηση .. και ..οχι μονο σε φυλη ..εθνος ..αλλα η ..βαθεια ομαδοποιηση των ανθρωπων .. οχι σε αυτα ..που γεννιωνται ..αλλα σε αυτα που γινονται ..

η Αμερικη ..γιατι ..εξελιχτηκε στο σταδιο που εχει εξελιχτει .. γιατι αντιμετωπισε τον καθε ανθρωπο σαν αυτο που ει δυνατον να γινει ..και οχι σαν αυτο που ηταν/ειναι .. βεβαια ..μεχρι σε ενα σημειο ..

οσο για εμας τους ελληνες .. οι ιδεες .. δεν δειχνουν καμμια διακριση ..οσον αφορα το ..ποιος τις μεταφερει ..
και μια φυλη ..στα βαθη της ασιας ..της αφρικης ..ει δυνατον ..ενστερνιστει τις ιδεες .. και αναπτυχθει/αναπτυξει .. τις ιδεες

δεν ειναι ευσημα ..για τους ελληνες .. αλλα για τις ιδεες ..αυτες καθ’ αυτες ..οι ιδεες δεν ειναι κτημα κανενος .. οι ιδεες .. γεννιουνται απο ανθρωπους ..μεταφερονται απο ανθρωπους ..η αποστολη τους .. να τις χρησιμοποιουν οι ανθρωποι .. εχουν τον ..δικο τους κοσμο ..ζουν σε αλλο επιπεδο ..σπερνονται ..εξαπλωνονται ..πολεμανε ..η μια με την αλλη .. οι νικητριες ιδεες ..επικρατουν ..οι ..νικημενες ..ιδεες ..σβηνουν ..χανονται .. και ενω γινονται ολα αυτα ..συναμα .. φτιαχνουν ..τις πραγματικοτητες ..που ζουμε .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: