Μαΐου 06, 2015

το .. βαθυ νοημα του καπιταλισμου .. ο καθενας για την παρτη του ..



ευρωπαϊκο πολιτικο-οικονομικο κατεστημένο
το ..συστημα
η ..συστημικη κριση
η ..θεση των ελληνων οπως την οριζει, πηγαζει απο το συστημα .. 

το ..βαθυ νοημα του καπιταλισμου .. ο καθενας για την παρτη του ..

οι ελληνες ..που ..δεν εκαναν ..ουτε περισσοτερα ..ουτε ..λιγοτερα απο αυτα που οριζει το συστημα ..να κανουν .. ..

οπως ..και ολοι οι αλλοι .. λαοι των χωρων της ευρωπης .. ο καθενας εκανε αυτα που το συστημα της ευρωπης .. τους ορισε/οριζει .. να κανουν..  

και τι τους ..οριζει ..το συστημα ..

ο καθενας για την παρτη του ..

απο πανω μεχρι κατω .. διαλλαλει ..ο καθενας για την παρτη του .. διαχωριζει τους ανθρωπους ..βασει του ποιου αισχρου ..ποιου .. της ανθρωπινης υποστασης .. 

αυτο .. του ..στυγνου ..αδυσωπητου ..ατομικισμου ... 

σε ολες τις κοινωνικες διαβαθμισεις .. σε καθε ..ενωση ανθρωπων με κοινα ιδεωδη .. χαρακτηριστικα .. 

ευρωπη ..ενωση χωρων σε ενα κοινο χωρο αναφορας .. που η αναπτυξη της τεχνολογιας εχει καταστησει ..μικρο .. μας φερνει ..κοντα .. ενα μερος του ..παγκοσμιου χωριου .. που απαρτιζεται απο χωρες .. που εχουν βαλει στο νου ..να ενωθουν .. και θα ..ενωνονταν ..αν δεν τους χωριζε ..αυτο που τους οριζει το συστημα κατω απο το οποιο οι δρασεις τους ..οριζονται ..περιοριζονται .. το .. ο καθενας για την παρτη του ..

η ..γερμανια ..για την παρτη της .. η γαλλια ..για την παρτη της .. η ..καθε μια χωρα ..για την παρτη της .. και η ..ελλαδα για την παρτη της ..

τιποτα ..περισσοτερο ..τιποτα λιγοτερο .. αλλα ..αλιμονο ..δεν σταματαει εδω ..η καθε μια κοινωνικη ομαδα σε καθε χωρα .. και σε αυτες ..η καθε μια για την παρτη της .. και αυτο το ..βιολι συνεχιζεται .. μεχρι και την τελευταια ομαδα .. την οικογενεια .. γιατι και το καθε ενα μελος της οικογενειας .. και αυτο οφειλει ..οπως το οριζει το συστημα ..το καθενα ενα μελος της οικογενειας ..για την παρτη του ..

μυλος ..η υποθεση .. το συστημα εχει φτιαχτει ..για να χωριζει τους ανθρωπους ..εκει που θα οφειλε να ειναι ενωμενο ..εναντια σε αυτο που τους ενωνει ..που ειναι η ..αγαπη ..ο ενας για τον αλλον ..
το συστημα ..που προσπαθει να σπασει τα δεσμα ..της αγαπης  .. που ενωνουν τους ανθρωπους .. την κομματιαζει ..την ..κατακρεουργει .. την θεωρει ..αμελητεα ποσοτητα στην ανθρωπινη υποσταση ..

ειναι αποριας αξιον .. το πως ολες οι κοινωνικες ομαδες ..διατηρουν την συνοχη τους .. και οχι ..thanks .. στο ευρωπαικο συστημα ..στο καπιταλιστικο συστημα .. αλλα .. σε ..ποιον ..περα απο το καπιταλιστικο συστημα .. και εναντια ..στις προσταγες του καπιταλιστικου συστηματος ..


αυτο το .. ποιον ..αντιτασσεται ..σθεναρα ..στο καπιταλιστικο συστημα .. οσο περισσοτερο το καπιταλιστικο συστημα ..προσπαθει ..σθεναρα ..να το ποδοπατησει .. αυτο συνεχιζει ..να αντιστεκεται .. το ιδιο ..σθεναρα ..η ..και ακομα περισσοτερο ..σθεναρα .. και ..θα επικρατησει .. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: