Μαΐου 06, 2015

ανοιχτα χαρτια .. ξεκαθαροι λογαριασμοι .. να αφησουμε τις ιδεες να ..μονομαχησουν ..


ανοιχτα χαρτια .. ξεκαθαροι λογαριασμοι .. ο καθενας να εντασσεται στην ομαδα που ταιρειαζει στα πιστευω του ..

και στα πιστευω θα πρεπει να προστεθει ..απαραβατος ορος .. να μην βλαψεις κανεναν αλλον ..ψυχικα ..ηθικα ..φυσικα ..

να βλαψεις ..πρακτικες ..συμπεριφορες .. αυτα που πηγαζουν απο εναν ανθρωπο ..αλλα ποτε την πηγη .. ουτε τον φασιστα ..ουτε τον αναρχικο ..ο καθενας εχει το δικαιωμα ..να ψαχνει τον δρομο του απο μονος του .. τον δικο του δρομο ..

οχι ..να εξολοθρευσεις τον φασιστα ..αλλα να εξολοθρευσεις τις ιδεες ..που γεννουν φασιστες ..

αυτο που τον εκανε ..φασιστα ..ακομα ..ζει ..θα γεννησει και αλλους ..φασιστες .. κατι που ισχυει και για ολες τις ομαδες ..για ολα τα πιστευω ..

οι ιδεες ..οι ..οποιεσδηποτε ιδεες ..εχουν μια ..δυναμικη ακαταμαχητη .. σπρωχνουν ..ανθρωπους περα απο τα ορια τους ..

να αφησουμε ..τις ιδεες ..να μονομαχησουν ..σε αυτο το πεδιο .. και ας βγει ο νικητης απο εκει .. ..και μονο ..

αλλα ας αφησουμε ..τους φορεις τους ..αθικτους .. δεν κερδιζουμε ..τιποτα με το να τους βγαλουμε απο την μεση .. οταν οι ιδεες τους παραμενουν ..


οι ..σαθρες ..ψευτικες ιδεες .. ξεφτιζουν ..θα ξεφτισουν ..απο μονες τους .. χωρις να το περνουμε ..χαμπαρι ..

ο καθενας πρεπει να περιχαρακωσει τον χωρο του ..αλλα ..μονο στο χωρο των ιδεων  .. οι πρακτικες και συμπεριφορες ..σε συμφωνια με τις ιδεες που ασπαζεται κανεις .. 

προσπαθω να χωρεσω πολλες παραμετρους ..εδω μεσα ..και πιθανως/προφανως .. να μην τα καταφερνω .. 

αλλα ..προεχει η βουληση .. στο ..ξεκαθαρισμα των ιδεων ..και ..στις πρακτικες ..που εφαρμοζουν στις ιδεες ..την εφαρμογη ..που απαιτουν αυτες ..καθ' αυτες οι ιδεες .. 

ολες προσβλεπουν σε μια καλυτερη κοινωνια .. ακομα και οι φασιστικες ..ασχετα εαν .. την καλυτερη κοινωνια των φασιστων ..ειναι σε πληρη αντιθεση ..της καλυτερης κοινωνιας ..των αναρχικων ..των αντιεξουσιαστων .. 

τα ..προτυπα κοινωνιων ..να ερχονται σε αντιπαραθεση .. 

αυτα ..χανονται στην δραση .. η ..αμεση αντιμετωπιση καθημερινων προβληματων .. 

δεν πρεπει να αφησει ασαφεις χωρους που θα γινουν πεδια απροκαλυπτης εκμεταλευσης απο στοιχεια που ο σκοπος τους ειναι να νοθευσουν το μηνυμα που μια ομαδα θελει να περασει ..οι ιδεες να γινουν ενα χρησιμο οπλο .. για ολους τους ανθρωπους για ολη την κοινωνια .. και να εγειρουν απαιτησεις απο την πολιτεια να σεβεται τις οποιεσδηποτε ιδεες που αναπτυσσονται ..

να μην δινει την δυνατοτητα .. να ..κρυβεται κανενας .. να μην υπαρχουν ..κρυψωνες ..οπου επιτηδιοι .. να προσπαθουν να βλαψουν αλλους ..και ..το πιο κυριοτερο .. το συνολο .. 



Δεν υπάρχουν σχόλια: