Νοεμβρίου 17, 2008

Αγανακτηση απο το συρσιμο της εννοιας του ελληνα

Τα νηματα που συνδεονται με αυτη την αναρτηση

- Αληθεια=Παραπλανηση. Οι πραξεις που τελουμε στο ονομα της
- Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και η έκταση της Γενοκτονίας 1910-1922
- «Izmir’i nicin yakiyorduk?» (Γιατί κάψαμε την Σμύρνη; )
- αμφιλεγόμενο θέμα η πυρκαγιά της Σμύρνης;
- Οδοιπορικο
- Redundant concepts perpetrate illusions
- Language is just the tool, in the path for achieving meaning within ourselves. Nothing more.
- Throwing overboard relentlessly whatever is remotely connected with what is not agreed now.
- "Paradigm shifts in modern science and the new science of the mind".


Αποπειρα αναρτησης σχολιου στο αρθρο "Οι Έλληνες της Μικράς Ασίας και η έκταση της Γενοκτονίας 1910-1922"

Ποσο με αγανακτησες με αυτο το σχολιο σου, δεν μπορεις να φανταστεις

'Έτσι, έτσι, ξεσκεπάστε τους προδότες! Πίσσα και πούπουλα στους ξευτυλισμένους!
Επίτρεψέ μου επί τη ευκαιρία να υπενθυμίσω ότι συντριπτικά στοιχεία για την Ελληνικότητα της Ιωνίας (και την πληθυσμιακή υπεροχή των Ελλήνων στην Σμύρνη) έχω δημοσιεύσει εγώ εδώ:


Θα πρεπει να σταματησει επιτελους αυτη η ανελεητη και αθλια επιθεση ανθρωπου σε ανθρωπο, το ενα και μοναδικο κρατουμενο, και οχι ο τουρκος η οποιοσδηποτε αλλος, που εσυ και ολοι αλλοι, με την ιδια στενομυαλη λογικη, δικην ταμπελας επισιεται. Ακουσε κει τουρκοφαγος.

Ειναι ακριβως η ιδια κατασταση που στιγματιζει στο σχολιο της (1789), η Jeanen Walker, στο αρθρο "DeLay: 'Unless Obama Proves Me Wrong, He Is a Marxist" by Andy Barr

"I don't think Obama is the problem, the problem is that for some stupid reason the all the presidents that were elected in the past were all white and since racism is still alive and hiding in the woods under a white sheet, some people are upset because of Obama's nationality, the purchasing of assault weapons in Texas and the murder of a woman this week by the Klan and the Georgia Congressman that called Obama a Marxist clearly shows that our country is full of hate mongers and hate pushers."

ρατσισμος στην Αμερικη, γεματη απο καπηλους και βαπορακια που πουλανε μισος, που τον ρολο και το εργο τους, ανελαβες εσυ, στην ελλαδα. Καπηλοι και η πραμματεια τους, το μισος, που ασυστολα απλωνουν.

Η στιγμη δεν ειναι μακρυα, που εσυ και ολοι οι αλλοι που βουρλιζεσται στην απεραντη στενοκεφαλια σας, θα ντρεπεσται οχι μονο να πειται, η να γραψεται, αλλα ακομα και να σκεφτειται, οτιδηποτε χαμηλωνει το αναστημα μιας ρατσας, ενος λαου. Οταν θα καταλαβεται οτι ο στοχος που τοσο βαναυσα θελεται να καταρακωσεται, δεν ειναι ο τουρκος, η ο ενας η ο αλλος εκπροσωπος ενος οποιουσδηποτε συνολου ανθρωπων, αλλα ο ιδιος ο ανθρωπος, που, εσυ, και ολοι οι αλλοι, εμεις, αποτελουμε αντιπροσωπευτικα δειγματα.

Η ιστορια εγραψε οτι εγραψε, και οτι εγινε, καλως η κακως, εγινε. Κανενας δεν γεννηθηκε με τις ρετσινιες που τους προσαπτεις. Με τα γραφομενα σου αφαιρεις το δικαιωμα στον καθε ανθρωπο, να καθοριζει ο ιδιος την ζωη του, αντι η ζωη του να οριζεται απο φαντασματα του παρελθοντος, που με τοσο ζηλο ανασκαλευεις. Να κοιταξει μπροστα και οχι πισω. Να θρεψει οτι ενωνει και οχι οτι χωριζει.

Δεν κοιταμε πισω κοιταμε μπροστα.

Και αυτο που εγραψε ο καλλιμαχος δικην σχολιου στην ιστοσελιδα σου

"Ὦ γῆ τῆς Ἰωνίας, σένα ἀγαποῦν ἀκόμη, σένα οἱ ψυχές των ἐνθυμοῦνται ἀκόμη...
Ἡ Ἱστορία δαγκώνει τὴν οὐρά της· ἄπαξ καὶ ἕνας λαὸς πέτυχε στὸν πολιτισμό, θὰ ἐπανέλθῃ στὸν τόπο του, ἔστω καὶ μετὰ μυριάδες χρόνια.
('Οδυσσέας 'Ελύτης, «Δυτικὰ τῆς Λύπης»)
Λεπτομερὴ πληθυσμιακὰ στοιχεῖα γιὰ τὶς ἐθνότητες τῆς Μικρᾶς Ἀσίας καὶ τὶς διαστάσεις τῆς γενοκτονίας ποὺ ἕναν αἰώνα τώρα ἐκτελοῦν χωρὶς σταματημὸ τὰ τούρκικα σκυλιά:
«ΟΙ ΕΘΝΟΤΗΤΕΣ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ» (MS-Word, 561 KiB, 71 σελίδες)
"

με αηδιαζει, φαντασου μεσα στο ολο αυτο το σκηνικο που βγαινει απο την ιστοσελιδα σου, τις εννοιες που υποθαλπεις, του μισους και της μισαλοδοξιας, να γεννηθη μια νεα ελλαδα.

Γιατι να θελει κανενας, ελληνας η μη, μια τετοια ελλαδα που να βασιζεται στην αλλοτριωση, στην ποδοπατηση αλλων λαων για την αναδειξη της?

Δεν υπάρχουν σχόλια: