Μαρτίου 08, 2012

σταση πληρωμων .. σιγα τα λαχανα .. η επομενη μερα ..

σταση πληρωμων .. σιγα τα λαχανα .. η επομενη μερα ..

λιανα .. η παρασκευη 9 μαρτιου του 2012 ..

αποφραδα μερα .. για τραπεζιτες και τα τσιρακια τους .. μια λαμπερη ημερα .. για τους ανθρωπους .. τις κοινωνιες .. και την ανθρωποτητα ..

ενα .. paradigm shift .. καιρος τους ειναι ..

δεν υπαρχουνε λεφτα .. κοστιζουνε τα λεφτα .. ολα ειναι καταχωνιασμενα .. σε θησαυροφυλακια .. σε σεντουκια .. κατω απο παπλωματα

στον σκληρο δισκο υπολογιστων .. αστα ..να καθωνται, να λιαζωνται .. ποιος τα γαμαει τα λεφτα ..

τι στο διαλο εχουμε τις κυβερνησεις και τα κρατη .. η θεληση και οι βουλες των ανθρωπων .. ειναι αυτο που αξιζει .. δυναμη απεριοριστη σε μια κοινωνια ανθρωπων .. και οχι ..γαιδαρων .. πισθαγκωνα δεμενων ..

ο καθενας στο ποστο του .. σε αυτο που κανει ..

ο καφετζης στους καφεδες του .. ο υδραυλικος στις βρυσες του .. ο εργατης στο εργοστασιο .. ο καταλογος ειναι μακρυς .. ο καθενας ξερει ..

και τα μαγαζια με τους υπαλληλους τους .. ολοι στην δουλεια για να εξυπηρετησουν τον κοσμο .. εκτος απο εκεινους που δουλευουν στα ταμεια καθως οι 'πελατες' θα μπαινουν και θα βγαινουν .. χωρις να περνανε απο ταμειο ..

οι αργοσχολοι .. αυτοι που δεν θα εχουν τι να κανουν .. αυτοι που δουλευαν στις τραπεζες .. και στα πρακτορεια διακινησης χρηματων .. να μπουν στην εφεδρεια ..

σε πρωτο καλεσμα .. θα πανε οπου τους χρειαζονται .. αυτοι που η δουλεια τους σημαινει κατι .. η δουλεια τους εχει αξια .. δεν χρειαζεται να σηκωσουν ολο το βαρος στους ωμους τους .. να πανε και αυτοι στα σπιτια τους να ξαποστασουν λιγακι ..

ολα τα προιοντα και υπηρεσιες .. να διακινουνται ομαλα .. σαν να μην συνεβει τιποτα

.. το μονο που θα αλλαξει .. οτι δεν θα χρειαστει κανεις .. να βαλει το χερι στην τσεπη του .. να πληρωσει εισητηριο .. το φαι που θα φαει .. τα ζαρζαβατικα που θα παρει για να ταισει τον ιδιο και την οικογενεια του και ..και .. και ..

το νοημα ειναι σαφες .. δεν χωραει συζητηση ..

ολα τα ψιλα .. κερματα χαρτονομισματα στις τσεπες .. ολα .. στους υπονομους .. εκει που τους αρμοζει .. μεσα στα σκατα ..

τα χρηματα .. αχρηστευονται .. εκ των πραγματων .. και .. εκ νοηματος .. μεσα στα μυαλα των ανθρωπων ..

μια βομβα μεγατοννων .. νετρονιου .. που διαλυει εις τα εξ ων συνετεθει .. υλικα και νοητικα .. το χρημα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: