Μαρτίου 29, 2012

Θεος και επιστημη, δεν εχουν να κανουν τιποτα το ενα με το αλλο.

"Ο Θεός πέθανε" - ζήτω ο Μολώχ!


"°Ετσι, η διακήρυξη του θανάτου του θεού επιτρέπει στη σκληρή συγκεκριμένη ανελέητη πραγματικότητα του κόσμου τούτου να παρουσιαστεί σαν Θεός, να λατρεύεται, να υπηρετείται ... "

θεος .. αντι του ..θεου .. και ποια ειναι ..τα προσοντα αυτου του θεου .. αφεντικο .. και ..αφεντης ..τσουτσουλομυτης ..

..και τι περιμενει ..ο θεος .. τιποτα περισσοτερο ..η τιποτα λιγοτερο ..παρα .. να λατρευεται .. και .. να υπηρετειται ..

και αν εβαζες και κανα ..ουρι .. καπου αναμεσα .. θα γινοταν ..νοστιμο .. το θεϊλικι


.. που παρεμπιμπτοντως στην σημερινη μας εποχη .. επιλεγεις ..για να τα παμε καλα .. με τις θεϊνες .. που θα θελουν ..αρσενικα ουρι .. η απλα δεν εχει να κανει με φυλλο .. αλλα μονο ..θεμα ..σεξουαλικης προτιμησης ..

τωρα βεβαια ..σκεψου .. το τμημα ηθων .. αυτου του θεϊκου ..υπερκοσμου .. καραδοκει ..

σοβαρευτειται .. και ασχολειθειται με κατι .. που θα σας ανεβασει νοητικα .. τυρβαζεται μεσα στις γραφες .. στα στενα τους ..πολυ στενα ορια .. οσες φορες τα μπουρδουκλωνει κανενας τα γραφομενα στα κιταπια .. για να βγαλει καμμια καινουρια εννοια .. παλι στα ιδια πεφτει ..

το προβλημα (τους) .. δεν ειναι αν ο θεος πεθανε .. αλλα οτι ολα αυτα .. που γαλουχηθηκαν μια ζωη .. η ιδια τους η ζωη .. οι προσευχες .. οι μετανοιες .. οι εξομολογησεις .. πεθαινουν

αφαιρουνται .. οτι γεμιζε την ζωη τους .. αποδεικνυεται .. φρουδα .. φλουδα ..

ενα μεγαλο κενο ..που δεν ξερουν .. πως .. και με ..τι .. να το γεμισουν ..


δεν ειναι οτι επιστημη απαιτει τον θανατο του θεου .. αλλα οτι η επιστημη τρεχει με διακοσια .. και η φαντασια .. της θρησκειας .. η δυναμη να αφομοιωσει .. το καινουριο .. να το κανει κτημα .. και να το παρουσιασει με τον δικο της τροπο .. τρεχει καβαλα σε αλογο ..

τρεχει απο πισω ..ασθμαινωντας .. σαν την χελωνα .. που ο λαγος, η επιστημη, εχει αφησει χιλιομετρα πισω ..

απο την μια ..να αφησει η θρησκεια .. την επιστημη να προχωραει ανεμποδιστη μπροστα .. που ετσι και αλλοιως αυτο γινεται .. δεν εχει να κανει τιποτα ..η επιστημη με την θρησκεια ..

η επιστημη .. μολις και σκαλισε την υφη του κοσμου .. υπαρχει δρομος πολυς μπροστα .. ανεξερευνητα μυστηρια .. πεδια που προσφερουν εδαφος .. για να δρεψει δαφνες η θρησκεια ..

να ξεπερασουνε την ..μονοσημαντη ιδεα .. οτι θεος ειναι .. εδω ..η εκει .. για να λατρευεται ..και να υπηρετειται .. τεμεναδες να του κανουνε .. για να χαιρεται η ψυχη του ..

ο θεος ειναι εκει .. οπου ο νους του ανθρωπου .. δεν μπορει να παει ..παρα περα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: