Μαΐου 18, 2013

..συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής.. συσσωμοι ολοι για να δημιουργησουμε μια ..φουσκα απο καθαροαιμους ελληνες


Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής | ANTINEWS

για μια ελλαδα .. φουσκαλα.. φλυκταινα .. γεματη πυον .. δικην κακοφορμισμενης μολυσμενης πληγης ..  μελος στο σωμα του κοσμου

αντιρατσιστικη .. η κακομεταχειριση της γλωσσας .. στο στομα του  ..λεξη-πετσι που την ξεχειλωνει για να εξυπηρετηση τους σκοπους του ..

εντυπωσιακη η διαδρομη στην ιστορια για τις χωρες του Βορρά .. η ευαισθησια που ..δειχνουν για τις φυλετικες διακρισεις ..χωρις ομως αυτο να επηρεάζει την σημασια της αντιρατσιστικης πολιτικης που υποτιθεται οτι θα υιοθετηθεί στο υπο επεξεργασια νομοσχεδιο .. ο καθε λαος εχει ειδικες νοοτροπιες  ..ορματε απο διαφορετικες εμπειριες .. ειναι αναμενομενο ..

αλλα μεσα απο το κειμενο ..καθαυγαζουν καθοριστικα στοιχεια της πολιτικης που ασπαζεται ο γραφοντας ..

"Οι δυο άσπονδοι μέτοχοι του κράτους – εταιρεία, συναγωνίστηκαν ποιος θα δώσει τους περισσότερους εθελοντές στα Waffen SS για το ανατολικό μέτωπο."

κράτος – εταιρεία.. το σημα κατατεθεν .. του κρατισμου ..που εναντιονωνται οι παρηκουντες του ANTINEWS .. που φανερωνει τον σκοπο .. που εξυπηρετουν .. το λιγοτερο κρατος που ταιριάζει σαν γαντι σε νεο-φιλελευθερες αποκλισεις ..
αλλα ..

"Χωρίς όμως «τρύπες» για υποκειμενικές ερμηνείες."
.. υποκειμενικές ερμηνείες .. το υποκειμενο ..απαγορευεται .. το υποκειμενο .. που στην ουσια αναγαγεται σε ιδιωτικη πρωτοβουλια .. κιναει ..την ιδιωτικη πρωτοβουλια .. που ..ψυχη τε και σωματι ..πρεσβευουν ..στην προκειμενη περιπτωση .. αποποιείται ..

"Η πιο αποτελεσματική αντιρατσιστική πολιτική είναι η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής, η απέλαση των παρανόμων και η γρήγορη απόδοση πολιτικού ασύλου, στους λίγους που το δικαιούνται, με παράλληλη άμβλυνση των κοινωνικών αντιθέσεων. Η απάντηση είναι ασφαλή σύνορα, ασφαλείς δημόσιοι χώροι, ασφαλή σπίτια.  Το κράτος δικαίου και η πατριωτική πολιτική."

Το κράτος δικαίου και η πατριωτική πολιτική. .. πατριωτικη .. χλευασμος ..τελοιος .. μαγαριζει την εννοια ..πατριωτισμος ..


..η συντριβή της λαθρομεταναστευτικής εισβολής .. με αστυνομικα ..ακομα και στρατιωτικα .. κατασταλτικα μετρα .. ζει στην κοσμαρα του ..

απομονώνεται μεσα στην δακτυληθρα ελλαδα .. παραγνωριζει τις αιτιες της ..λαθρομεταναστευτικής εισβολής .. την απογνωση των ανθρωπων απο την ιμπεριαλιστικη λαιλαπα .. ολα τα κατασκευασματα των καπιταλιστικων μηχανων .. που εχουν ενσκηψει σαν ακριδες .. πανω στις χωρες τους ..

λαθρομεταναστευτικη εισβολη .. προδιδει την νοοτροπια ..η γλωσσα που χρησιμοποιει .. κοκκινο καυτερο πιπερι ..πανω της ..

τι προμηνυει .. που οδηγει .. σε ενα και μονο .. στο ..θωρακισμενο κρατος ..

θωρακισμενο .. εξωτερικα ..αλλα και κυρια ..εσωτερικα .. πανω στα χρυσαυγητικα προτυπα

απο την χρυσαυγητικη στρατιωτικη πειθαρχια ..απο ολους τους ελληνες ..υποκειμενα ..υποτακτικους


να δημιουργησουν μια ..φουσκα απο καθαροαιμους ελληνες .. να φτιαξουν το κρατος-εταιρεια στα προτυπα τους .. ενα κρατος που αν και δεν το εξουσιαζουν τωρα .. να του δωσουν την δυναμικη ουτως ωστε ..συσσωμο .. να αποκρουει με αυτοθυσια τα λεφουσια των πεινασμενων ..

τα προβληματα τους .. δεν ειναι δικα μας ..

για μια ελλαδα .. φουσκαλα.. φλυκταινα .. γεματη πυον .. δικην κακοφορμισμενης μολυσμενης πληγης ..  μελος στο σωμα του κοσμου ..

ναι το κρατος ..οι ελληνες ..ειναι σε απογνωση .. ειναι ανημποροι να βρουνε την λυση .. στο προβλημα .. απο τις μετακινησεις των ανθρωπων .. απο τις λεηλατημενες χωρες τους .. σε χωρες που θα του προσφερουν ασφαλεια ..


χωρις να λυνει ..η να προσφερει ενα ..modicum .. απο λυση ..



ενα-ενα τα σημεια ..που τους προσδιοριζουν μεσα στα πλαισια .. των αμερικανο-φερτων tea-party..

μαζι ..χερι-χερι ..

..με το επισης αμερικανοφερτο παρακλαδι των .. neocon .. το παραρτημα του εν ελλαδι το defence.net  .. το ιδεολογικο μετεριζι της Χρυσης Αυγης ..

την εκφραση στις εκτρωματικες νεο-τροσκιστικες καταβολες ..που τους προσδιοριζουν .. η ψευτο-επαναστικη τους φρασεολογια που επιφερει ατερμονη συγχιση στους ανθρωπους  .. για αγρια εκμεταλευση στην επιτευξη των στοχων τους .. την επιβολη στον κοσμο μιας αμερικανικης στρατιωτικης αυτοκρατοριας ..

ακομα παραμενει να δειχτει αν τα πιστευω τους ειναι αποτελεσμα μιας μαζικης μεταφορας .. πληρης δουλικη υποταγη .. στα κελευσματα αυτων των κοματιων που εξελιχθηκαν μεσα απο την ρεπουμπλικανικη ιδεολογια .. το λιγοτερο κρατος που πρεσβευουν .. την παντοδυναμη Αμερικη που επιδιωκουν ..

απλα ..παραρτηματα στην ελλαδα .. η πυρηνες που δημιουργουν δικια τους πολιτικη .. ανεξαρτητη απο την μανα τους ..

το βαρομετρο της λασπης .. σε αυτα που γραφουν και λενε .. το σημα κατατεθεν απο τα συμφεροντα πισω απο τα tea-party .. στην Αμερικη ..

για την σπιλωση ..με οποιοδηποτε τροπο .. πολιτικων αντιπαλων ..

τον ..μικροτερο λεκε ..να τον μετατρεπουν σε χειμαρο λασπης .. για να επιφερουν καιριο πληγμα στον αντιπαλο .. με οπλο μια αχαλινωτη φαντασια ..σε ρολο πολλαπλασιαστη .. με μανια να χτυπανε την προσωπικοτητα των αντιπαλων τους να θελουν να την καταντησουν ..σκουπιδι ..

σε θεματα τελοιως ασχετα ..με την πολιτικη τους παρουσια ..

απο που ορμωνται και αν εχουν τα εχεγκυα ..για να προσφερουν λυσεις για την ελλαδα

χωρις να λυνει ..η να προσφερει ενα ..modicum .. απο λυση ..

βαριεται να βαλει το μυαλο του να δουλεψει .. να προτιμα ..ετοιμα προιοντα .. απο τις ..μανες στην αμερικη .. η αυτα που πιστευει ..δεν του επιτρεπουν .. ουτε τα βαζουν καν στο μυαλο τους ..μια επαρκη λυση

που για να το κανουν ..το μυαλο πρεπει να το αφησουν .. αχαληναρωτο  .. να ξεπερασει τα στενα ορια της ελλαδας ..

να ξεπερασει την ραγιαδικη νοοτροπια .. που του εχουν μπηξει στο μυαλο του .. οτι η ελλαδα και οι ελληνες .. ειναι παρακατιανοι .. δεν αξιζουν ..φραγκο .. το μυαλο τους ..κουρκουτιανε ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: