Μαΐου 13, 2013

Ντοιτσε Μπανκ .. Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC); οι γαμημενες οι τραπεζες .. να βγαλουν λεφτα .. η ανταγωνιστικοτητα τους .. πως να βγαλουν περισσοτερα .. για να τα βαλουν στον κωλο τους


Ντοιτσε Μπανκ .. Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC), μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας .. προμηθευουν τα κεφαλαια για την αρπαγη γης στο Λαος και την Καμποτζη .. οι αγαθοεργιες των τραπεζων ..

Deutsche Bank and IFC accused of bankrolling Vietnam firms' land grabs | World news | The Guardian

"The World Bank Group ..Ο Διεθνής Οργανισμός Χρηματοδότησης (IFC), μέλος του Ομίλου της Παγκόσμιας Τράπεζας, προάγει την αειφόρο οικονομική ανάπτυξη στις αναπτυσσόμενες χώρες δρουν συνεργαζόμενοι για τον κοινό στόχο, δηλαδή τη μείωση της φτώχειας και τη βελτίωση των συνθηκών ζωής στις αναπτυσσόμενες χώρες.
Ο IFC αποτελεί τον ιδανικό συνέταιρο για τις εταιρίες που επιθυμούν να επενδύσουν στις αναπτυσσόμενες χώρες, χάρη στην ευρεία γνώση του στους κλάδους της βιομηχανίας, του κανονιστικού πλαισίου λειτουργίας των επιχειρήσεων και του θεσμικού πλαισίου, καθώς επίσης και χάρη στις ισχυρές σχέσεις που διατηρεί με τις κυβερνήσεις των εν λόγω χωρών."



τα πλοκαμια τους σε ολοκληρο τον κοσμο .. να μην χασουν την ευκαιρια για να προσπορισουν κερδη

.. λενε οτι νοιαζονται για την ..μειωση της φτωχειας .. την βελτιωση συνθηκων ζωης .. και το κανουν με το να διωχνουν τους ανθρωπους απ' τα σπιτια τους .. να τους αναγκαζουν να δουλευουν για αδιστακτους αιμοβορους εργοδοτες ..

παρανομη ξυλεια .. ανασφαλεια διαβιωσης .. αδυναμια εξασφαλισης για τα προς το ζειν ..

γαμημενες τραπεζες .. να βγαλουν λεφτα .. η ανταγωνιστικοτητα τους .. πως να βγαλουν περισσοτερα .. για να τα βαλουν στον κωλο τους .... προοδος .. να πα να γαμηθη η προοδος τους ..

.. αναστατωνουν ζωες ανθρωπων .. γιατι; ..γιατι ..στα αρχιδια τους οι ανθρωποι..


"Two Vietnamese firms bankrolled by Deutsche Bank and the International Finance Corporation – the World Bank's private lending arm – are leading a wave of land grabs in Cambodia and Laos, causing widespread evictions, illegal logging and food insecurity, according to a report."



Δεν υπάρχουν σχόλια: