Ιουνίου 06, 2013

ΔΝΤ ..εξελιξεις; ..φαγωμαρες αναμεταξυ τους; Εξελιξη, με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης ..και οχι την μεταφερομενη ..

.. η εξελιξη του ανθρωπου .. σε ολα τα μηκη και τα πλατη της οικουμενης ..

"Απόρρητη έκθεση του ΔΝΤ κατηγορεί την Ευρώπη ότι χρησιμοποίησε την Ελλάδα ως ασπίδα στην κρίση στο Νότο."

Πηγή: iefimerida.gr 


"Για σοβαρά λάθη που έγιναν στην αντιμετώπιση του οικονομικού προβλήματος της Ελλάδας ήδη από το 2010 κάνει λόγο,..."

σοβαρά λάθη .. αναγνωριζει οτι επραξαν  ..παιζει αναμεσα στα ..εσκεμμενα λαθη .. και στα απερισκεπτα λαθη .. οτι  .. κακως τα υπολογισαν ..

η ..απλα .. μια προσπαθεια απο το ΔΝΤ ..  να βγαλει την ουρα του εξω ..απο την φακα .. που ..αργο-φαινει να σχηματιζεται γυρω τους ..

αυτες ειναι .. εξελιξεις .. με την κυριολεκτικη σημασια της λεξης ..και οχι την μεταφερομενη .. η εξελιξη του ανθρωπου .. σε ολα τα μηκη και τα πλατη της οικουμενης ..

μια .. on-the-fly εξελιξη .. του ανθρωπου

λαγκαρντ ..ΔΝΤ.. εσφαλα .. γιατι αρχισε να μυριζεται την λαιλαπα .. που επερχεται
την πιεση .. που ασκειται ..

αναδιπλωση η μερκελ και σοιμπλε .. για αναπτυξη μιλανε .. κροκοδειλο-κλαινε για τις χαμενες γενιες .. βλεπουνε οτι το πραμα ξεφυγε εντελως

αναδιπλωση και η λαγκαρντ .. γιατι, μονο αυτοι .. ξερουν να κανουν παιχνιδι .. ξερει και αυτη να παιζει σε αυτο το ταμπλω ..

βελη .. δαχτυλα  .. κατα κομισιον ..οπωσδηποτε και αυτοι ..δεν θα τα αφησουν αναπαντητα .. θα βγουνε ολα στη φορα ..

επιτελους .. γιατιιιι ..

μας τα πρηξανε ολοι .. το ποσο νοιαζονται για τον κοσμο .. οτι ..κανανε ..οτι κανανε για το καλο μας .. για την ..ψυχη της μανας τους ..

ωρα ειναι .. να πεσει και εκεινος ο κολοσσος ..απο την Γερμανια .. που ειναι γεματος ..στις επισφαλεις θεσεις .. εκει να δεις παταγο .. η ωρα του πλησιαζει ..

μυριστικανε οτι ..παρα-ξεφυγε η κατασταση απο τα χερια τους .. και αν ητανε να μην ξεφυγει .. τι περιμενεις δηλαδη .. οταν ..στριμωχνεις και στριμωχνεις ..και δεν αφηνεις να παρουν ανασα οι ανθρωποι .. που νομιζουν οτι ζουμε .. σε ποια εποχη ..  εδω η

πληροφορια

δημιουργειται και διοχετευται ..στο πιτς-φυτιλι .. τονους απο αυτες .. απο εκει που κανεις δεν το περιμενει .. και καθως συσσωρευεται δεν καθεται στα αυγα της .. αργοσχολη .. δεν επαναπαυεται .. αντιθετως .. γενναει ενα σωρρο αλλες πληροφοριες .. και αυτες ..οι ατιμες ..με την σειρα τους .. ουτε ..λιγο .. δεν ξαποσταινουν .. σφεντονα γινονται ..και βαρανε στο ψαχνο.. μιλιουνια απο αυτες ..

σε αλλες εποχες .. μπορει ..αλλα οχι και στην δικη μας .. ε μα πια ..

λαγκαρντ .. δεν θελει να ακουει ..παραπονα ..

και καλυτερα να αναδιπλωθει ..μια ωρα αργυτερα .. να ειναι ο πρωτος απο τους εμπλεκομενους ..

ΔΝΤ .. κομισιον .. γιουρογκρουπ ..και δεν ξερω τι .. αναρωτιεται κανεις .. ποιος ειναι ο ..τραπεζικοτερος ..τραπεζιτης ..

μου 'ρθε στον νου απο την εκφραση .. βασιλικοτερος του βασιλεως .. του βασιλια ..

ποιος ειναι εκεινος..που θα ..τσινα σαν γαιδαρος .. μεχρι την τελευταια στιγμη .. θα τα στυλωσει και ρουπι δεν θα κανει .. που θα ..παει για φουντο σαν ..ανδρειος καπετανιος στο καραβι του που βουλιαζει ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: