Ιουνίου 14, 2013

επισκοπιση;

η κινηση της ΕΡΤ .. ο ξαφνικος της θανατος .. αντιπερισπασμος; .. κατι αλλο μαγιρευεται .. βαρεθηκε να παιζει τον μαλακα .. απο την μια η Τροικα ..να τον ζουλιζει ..και να του ζαλιζει τον ερωτα .. απο την αλλη η αλλη τροικα ..με τα κομματα της συγκυβερνησης .. να του πιπιλανε τα αυτια .. ασε και τον κοσμο που μετα βιας τον κραταμε .. το μονο που μπορουμε να του δωσουμε ..απλοχερα .. ειναι μονο λογια .. σαξες στορυ .. γκρικ καμ-μπακ .. αλλα αυτο το ρημαδι δεν ερχεται .. να τα πουμε ..για να γεμισουμε χρονο .. αλλα μεχρι ποτε .. αν δεν ερθει κατι το χειροπιαστο ..πανε στραφι ολα τα καλα λογια .. μας την εφεραν οι ρωσσοι .. τζιφος η υποθεση .. μονο ενας Μελισσανιδης ..φανηκε ανταξιος του λογου του .. τα διαπλατα χομογελα του .. τα ξεγυρισμενα ..αλα Ψωμιαδης πουρα του .. δεν ηταν αρκετη διαφημηση για να προσεγγισουν και αλλοι .. το .. σαξες στορυ του ξεπουληματος του ΟΠΑΠ δεν συγκινησε τους ρωσσους ..τους κινεζους ..

 εκβιασμος; .. διπλος; .. ψηφο εμπιστοσυνης .. να ζηταει .. εκβιαζει την εσωτερικη τροικα .. με τον Φωτη να τσιμπαει .. δεν ειναι η ωρα για εκλογες .. οπερ σημαινει ..θα δωσει την ψηφο εμπιστοσυνης .. απο την αλλη ..ρισκαρει την πτωση της κυβερνησης .. που η εξωτερικη η Τροικα την απεχθανεται .. την φοβαται ..εξ ου και ο αλλος απο την κομισιον νομιζω .. αρκετη λιτοτητα με την ελλαδα .. ωρα για αναπτυξη .. τσιμπησε και αυτος .. το οτι η εξωτερικη τροικα ..φοβηθηκε .. το εδειξε ..μονομιας .. δεν ζητησαμε εμεις τον ξαφνικο θανατο της ΕΡΤ .. ιδεα του Σαμαρα ητανε .. εβαλε την ουρα κατω απο τα σκελια ..παρολο .. με οτι λεγανε .. κατεβηκανε στην Αθηνα .. ετοιμοι για να του τα ψαλλουν .. δεν εκανες καμμια απολυση δημοσιουπαλληλων .. ειπαμε δυο χιλιαδες ..που ειναι ..και ο Σαμαρας .. σαν Λεωνιδας .. μολον λαβε .. παρε τους ..πακετο .. ολοκληρη την ΕΡΤ .. δυο χιλιαδες και βαλε .. απηυδησε; .. ε αστο διαλο πια.. μας τα πρηξατε .. μας τακανατε ..νταουλια .. εδω στησαμε ..κωλο .. τι και τι δεν τους δωσαμε .. ΔΕΠΑ .. ΔΕΣΦΑ .. αλλα και παλι .. ακαταδεκτοι .. επι ..ξυλου κρεμαμενοι ..μειναμε ..παει χαραμι το ταξιδι στην Κινα ..
κερδισε χρονο; .. για να κανει τι; .. σιωπισαν και οι παπαγαλοι της Γερμανιας .. Μερκελ .. Σοιμπλε .. τι να πουν; .. τους αποστωμοσε .. εμειναν αναυδοι .. σκασιλα τους και αμα μειωθουν οι δημοσιουπαλληλοι ..για οχι .. τα λεφτα τους να παιρνουνε και δεν πα να κοψουν το λαιμο τους ..  οι ελληνες .. αλλα αυτη η ψηφος εμπιστοσυνης ..τα χαλαει ..
το υποχειριο τους .. κινδυνευει .. που θα βρουν καλυτερο ..γες-μαν .. ασε που μετα την ΕΡΤ .. δεν θα εχουν γκλιτσα .. για να τον τσιγκλανε


τωρα .. το θεμα ειναι ..ποιος φοβαται ..περισσοτερο .. η εξωτερικη 

Δεν υπάρχουν σχόλια: