Ιουνίου 12, 2013

ΕΡΤ

δεν πα να αυτωθη .. ο ταδε και ο δεινα .. ακροδεξιος και μη .. η ατζεντα που κουβαλανε ..ζυγιαζεται σε καθε δραμι ιδεας που μοστραρουνε .. και οτι δεν ταιρειαζει στον ανθρωπο πεταγεται\θα πεταχτει στα σκουπιδια .. ανελεητα ..

και αυτες που ταιρειαζουν στον ανθρωπο ..καλοδεχουμενες

η καθε ιδεα που κουβαλανε .. μετριεται στο ειδος της .. μονο και μονο στο αν αξιζει ..αυτη καθ' αυτη .. ο κοσμος .. την μυριζεται .. εχει την ευαισθησια που αρμοζει σε καθε περιπτωση .. δεν χρειαζεται κανενα ..αυτοκλητο προστατη .. που σκεφτεται για αυτον πριν απο αυτον  .. καμμια προστασια απο κανενα ..οτιδηποτε περγαμηνες και να κραταει ..υπομασχαλα
δεν ειναι η δουλεια τους .. να λενε στο κοσμο το τι θα πρεπει να κανει .. η δουλεια τους .. να αφουγκραζεται τον κοσμο ..και πανω σε αυτο να γενναει λυσεις ..

απαραδεκτο ..να σερνεσαι να υποστηριζεις ενα πλαδαρο εκτρωμα .. επειδη φοραει ενα μανδυα που αρεσει .. ενα ταγερακι της μοδας .. που το κανουν κεφι .. ειναι της αρεσκειας τους ..

θα κερδισουν ποντους οι δεξιοι .. ας τους κερδισουν .. χαλαλι τους ..

ειναι καταντια να τους επιτιθεσαι .. μονο και μονο για να μην κερδισουν ψηφους ..

ΕΡΤ ..δημοσιος οργανισμος .. η φωνη.. ..ποιανου; .. του κρατους; .. του κοσμου;..  λογια κενα περιεχομενου .. το περιεχομενο δεν ανταποκρινεται .. στην εμφανιση ..
αντι να κοιταζει κανεις .. το τι ειναι .. αλλα ποιος το ειπε ..

παιζουν τους ρολους ..που η κοινοβουλευτικη δημοκρατια εχει επιβαλει .. για να κερδισουν ψηφους ..θα απαρνηθουν αυτα που υποτιθεται οτι σκιαζονται .. και μπαινει ..υποτιθεται γιατι προς εκει τα σπρωχνουν ..τα καταντουν ..

εναντια στην καταργηση της ΕΡΤ .. γιατι ετσι απαιτει ο καθωσπρεπισμος της κοινοβουλευτικης δημοκρατιας .. καλουπωμενοι .. μεσα σε στενα .. αντιδραστικα ορια ..

οι ταμπελες που γραφουν πανω τα μαγαζια τους .. μετρανε περισσοτερο ..απο αυτα που πουλανε ..
να υπερασπιστουν τους εργαζομενους .. θα μεινουν στους δρομους ..τοσοι και τοσοι εργαζομενοι ..
ενα σωρρο υπαρχουν ηδη .. που διωχτηκαν ..χωρις να το αξιζουν ..

και απο εκει που περιμενες να φυγουν ..δεν διωχνανε .. εκει που το βαρος στην ελλαδα ..ειναι υπαρκτο .. ενα ισοζυγιο ετεροβαρες .. εν δυναμει .. να ξαλαφρωσει λιγο ..η κρατικη μηχανη
προνομιουχοι ..

για να μην χασουνε τους ψηφους τους ..
κομματα αντιπολιτευσης .. δρουνε με παλαιοκοματικη νοοτροπια ..

ενα κρατος ..δισκινητο .. μια δημοσια μηχανη .. γεματη μεχρι τα μπουνια με κοσμο .. το δημοσιουπαλλικι ..ενα αποκουμπι  .. πλαδαρη

απαρχαιομενες συνδικαλιστικες πρακτικες .. ναι ..υπαρχουν και αυτες ..

θα τα αλλαξουμε εμεις απο μεσα .. οι δημοσιογραφοι εργαζομενοι στην ΕΡΤ .. υπαρχει τοση συσσωρευμενη αδρανεια .. που ουτε το δαχτυλακι τους ..αδυνατουν.. δεν μπορουν να κουνησουν ..

σε ενα κρατος ..ντομπρο ..τετοιες καιριες αλλαγες γινονται χωρις ..'αιματοχυσιες' ... χωρις οι ανθρωποι να αναγκαζονται .. να επωμιζονται δυσβαστακτα βαρη ..
το κρατος θα μεριμνουσε για την ταχεια, οργανωμενη επανενταξη τους

βεβαια τωρα εχουμε ενα κρατος ..παναθλιο .. που αφηνει τους ανθρωπους του .. στο ελεος της ζουγκλικης επιβιωσης .. στιμενους σαν λεμονοκουπες .. χωρις στον ηλιο μοιρα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: