Μαρτίου 10, 2015

οι τραπεζιτες ..οποιασδηποτε κλασης ..εχουν χασει καθε επαφη ..με την πραγματικοτητα .. ζουνε στον δικο τους κοσμο .. μεσα σε ..φουσκες-αποστηματα .. καπου εχει ..γαμηθει ο κρικος



να θρυματισει αυτην την γυαλα που χτισανε ..

να σπασουν αυτες τις φουσκες .. που συνεχεια .. δημιουργουνε ..

business as usual .. must go on .. εχει χαραχτει ..ανεξυτηλα ..μεσα στο μυαλο τους .. 

ναι ρε ..τριτοκλασατοι τραπεζιτες ..που τους εχετε αναγαγει ..σαν ..γκουρου της προοδου και της αναπτυξης του κοσμου .. και ..κατεβαζετε ..αμασητα ..
οτι λενε και οτι κανουνε .. 

ενω το μονο που κανουνε ειναι να ακολουθουν πιστα και αμετακλητα .. το δογμα τους .. να δωσουμε δανεια ..για να βγαλουμε περισσοτερα κερδη .. και ολες οι δομες των κρατων ..παγκοσμιως ..ευθυγραμμιστηκαν σε αυτο .. τους αφηνουνε εν λευκω .. να κανουν αυτο που θελουν .. οτι θελουν .. 


δανεια .. η εννοια τους .. εχει .. αποξενωθει απο την αναπτυξη των ανθρωπων .. ουτε που δινουν δεκαρα τσακιστη ..για την αναπτυξη των ανθρωπων .. αυτα που οι ανθρωποι μπορουν να παραγουν 

..οταν η γερμανια εχει χρεωστικες απαιτησεις  διπλασιες απο αυτα που μπορει να παραγει .. που υπερβαινουν τον πλουτο που οι δυναμεις παραγωγης της βγαζουν ..


οι τραπεζιτες ..οποιασδηποτε κλασης ..εχουν χασει καθε επαφη ..με την πραγματικοτητα .. ζουνε στον δικο τους κοσμο ..

καπου εχει ..γαμηθει ο κρικος

ναι κανουν εγκλημα με τα δανεια στην ελλαδα ..επειδη συνεχιζουν να δανειζουν σε μια σκοτωμενη χωρα ..

και ..μαλακες ..

κανουν εγκλημα και στην γερμανια .. για τον ιδιο λογο ..γιατι συνεχιζουνε να δινουν δανεια παρ’ ολο που το χρεος της γερμανιας ..εχει τιναχτει στα ουρανια ..

και ριχνουνε σταχτες στα ματια των γερμανων ..με το να τους λενε ..οτι εσεις ..δεν ειστε ελλαδα .. ειστε εργατικοι ..βγαζετε προιοντα ..εχετε ..γαματη παραγωγη .. 

και τους αφησανε ..να την καπαρωσουν για την παρτη τους ολη αυτην την παραγωγη .. τον πλουτο τους .. 

δικια τους ειναι .. για αρκετες γενεες γερμανων  .. και αν δεν σταματησει αυτο το κακο ..συνεχεια ..δικια τους θα ειναι .. θα ειναι ..συνεχεια ..σκλαβοι τους ..


οι δανειστες .. κανουν εγκλημα και στην γερμανια ..και στην κινα


που δεν κοιταει ..πλουσιες η φτωχες χωρες .. τις γαμαει την μανα ..ολες .. 

και την γερμανια ..με τα πλεονασματα της ..την υπερπαραγωγη της .. να την βγαζουνε χρεωμενη με 2οο% και πανω απο το ΑΕΠ της .. 

και την Κινα ..αλλος κολοσσος υπερπαραγωγης .. δανειστες .. συνεχεια φτιαχνουν ..φουσκες αποστηματα ..και μολυνουν την οικονομια της .. 







Δεν υπάρχουν σχόλια: