Δεκεμβρίου 20, 2008

Εντελει λυκοφωλια το PRESS-GR.blogspot.com

Λυκοφωλια εντελει το PRESS-GR.blogspot.com, ειναι γεματο λυκους που φορανε μασκες κοκκινοσκουφιτσας?

Λυκος? Κοκκινοσκουφιτσα? Γιατι?

Λυκος γιατι ειναι αγριος, σκοτωνει, με ολη την γκαμα της εννοιας, αδισταχτα, αλυπητα. Χωρις ελεος.

... για να κορρεσει την πεινα του, την διψα του και οχι μονο, αλλα πανω απο ολα την απληστια του. Αν μπει σε ενα μαντρι, θα σκοτωσει περα απο οτι θα χορτασει την πεινα του.

Ετσι και ο λυκος στις κοινωνιες μας, θελει να βγαλει και αλλα κι αλλα λεφτα, τελειωμο δεν εχει, κορρεση δεν υπαρχει. Τα λεφτα πηγαινουν στα λεφτα, λεει. Ετσι ειναι οι δομες της κοινωνιας που κανουν τετοιες πραξεις εφικτες, ετσι την εφτιαξαν και την φτιαχνουν οι λυκοι που λυμαινουν τις κοινωνιες.

Και αυτοι οι λυκοι τωρα αλωνιζουν τις αλανες, ιστολογια, φορα, γειτονιες, αλλα επειδη δεν μπορουν να βγαλουν το προσωπο τους στην μπροστια, να σε κοιταξουν καταφατσα, φορανε μασκες, γινοντε κοκκινοσκουφιτσες.

Και γιατι κοκκινοσκουφιτσες? συμβολιζει την αγνοτητα του απλου ανθρωπου, ολων μας, εστω της ανθρωπινης ψυχης, που δεν ειναι ο βοθρος που με τοση μανια μεσα μαζικης ενημερωσης, κυβερνησεις και οποιεσδηποτε αρχες, οχι μονο στην ελλαδα αλλα στον κοσμο ολο, σε εκβιαζουν και σε βιαζουν να δεχτεις.

Μια αγνοτητα που λαμπυριζει, γινεται ολοφανερη στις σχεσεις των ανθρωπων στις κοινωνιες μας, οταν στα κλεφτα ξεφυγει για λιγο απο τις ταναλιες του, τις δαγκανες του χρηματος. Πριν να ερθει το χρημα που λοχευει στα μουλωχτα, για να την αλλοιωσει, να την στραπατσαρει και να βομωλοχησει και να βιαοπραγησει πανω της.

Που τοσο βαναυσα γινεται βορα, στην ακορεστη λαιμαργια των ανθρωπων που βουτηξαν τις σκεψεις τους, τις ιδεες τους στο χρημα, που αφιωνιζονται στην οψη του, και θυσιαζουν στο βωμο του.

Τετοιοι λυκοι, η μαλλον τα τσιρακια τους, με μασκες κοκκινοσκουφιτσας κυκλοφορουν πολλοι στο περσεδ. Ενστερνιζονται δηθεν, χρησιμοποιουν λεξεις σκεψεις αποψεις που απο την βοη τους βρυχαται ολη η ελλαδα, αυτες τις μερες, μονο για να τα αναποδογυρισουν στην συνεχεια, να συγχισουν και να αποπροσανατολισουν.

Δεν υπάρχουν σχόλια: