Μαΐου 02, 2012

τα ..υπουλα χτυπηματα .. τα χτυπηματα κατω απο την ζωνη .. σε εναν (πφφφ ..) πολιτικο αγωνα ..

τα ..υπουλα χτυπηματα .. τα χτυπηματα κατω απο την ζωνη .. σε εναν (πφφφ ..) πολιτικο αγωνα ..

τοσο ..βαθεια .. βουτηγμενοι μεσα .. ακολουθωντας τυφλα τα προσταγματα .. του ..ο σκοπος αγιαζει τα μεσα .. τα μεσα ..κυριαρχουν .. ασε κατα μερος ..τους σκοπους .. οπερ σημαινει .. να κατεβαζουμε ..καντηλια .. αβερτα ..

ενα καντηλι .. ειναι ο καθενας .. το φροντιζει .. η ζωη του .. η θεληση του .. η προσωπικοτητα που πλαθει .. με αυτο που βγαινει στην κοινωνια .. που συναναστρεφεται με τους γυρω του .. ειναι .. ενα καντηλι .. με την τρεμαμμενη φλογα του .. ετοιμη .. κινδυνευει να σβησει .. απο τους τοσους καλοθελητες .. ποτισμενους απο την νοοτροπια .. που πρεσβευει ο καπιταλισμος .. οι περιουσιες .. τα αλογιστα κερδη .. την επι ..πτωματων αναριχησση σε μια ανουσια κορυφη .. αυτα που κυρια και ολοκληρωτικα ασπαζεται μια δεξια ιδεολογια ..

ταιρειαζει οσο δεν παιρνει .. στην προκειμενη περιπτωση .. στο παρακατω ..καθως και σε ..μυρια αλλα αρθρα με παρομοιο περιεχομενο ..

Ους ο καιροσκοπισμός συνέζευξε ιδεολογία μη χωριζέτω | ANTINEWS

οταν δεν μπορουμε να γινουμε ..καλυτεροι απο τους αντιπαλους μας .. να τους κοντυνουμε ..στο υψος μας .. και ακομα πιο κατω .. νανους .. μπροστα στις ..κομπλεξικες μετριοτητες .. που ειμ(σ)αστε ..

υποληψεις, προσωπικοτητες, χαρακτηρες, ..τιποτα στο απυροβλητο ..

οπως στην Αμερικη ..που κανουν ..φυλλο και φτερο .. τις προσωπικες ζωες υποψηφιων προεδρων, και βαλε .. ποιον ..γαμησε και απο ποιαν ..γαμηθηκε ..

αυτο που κυριαρχει στο μυαλο του ..δεξιοφατσου πολιτικου αγωνιστη .. ειναι να τον σβησουμε ..απο προσωπου ..γης .. τον πολιτικο αντιπαλο ..

τον Καμμενο .. τον Τσιπρα .. τον Κουβελη ..

συνταγη .. (κομμενη και ραμμενη στις νοοτροπιες που τους κατεχουν) .. που ακολουθησαν κατα γραμμα .. για Παπανδρεου .. Βενιζελο .. και ενα σωρρο αλλους .. χωρις να εξεταζεται το δικαιο η το αδικο .. παρα ο τροπος .. που εγινε αυτο .. η ηδονη που την συνοδευει .. οταν αγαλιαζουν .. στιβοντας το μυαλο τους .. για να βγαλουν το πιο χυδαιο υποκοριστικο .. που θα βρουν οτι ταιρειαζει στην εκαστη περιπτωση .. τα ..πολιτικα τους μεσα ..

να εξανθλιψουν τον ..πολιτικο αντιπαλο .. απο το .. συμπαν ολακερο .. γιατι το ..συμπαν τους ανηκει .. ειναι ..ολο-δικο τους ..

φωτια και τσεκουρι σε .. 'οποιον τολμα .. να τους μπαινει στο ρουθουνι .. '

..σας αξιζει να σας στειλουν στα βαραθρα της πολιτικης ιστοριας .. πολιτικης .. γιατι σε οποιες αλλες ..ιστοριες δεν φτουρατε καθολου.. (πατριδα λετε ..και ανατριχιαζει κανενας .. φερνοντας στο μυαλο ..την ιδεα της πατριδας που εχετε κατα νου) ..για να πανε μαζι σας .. στα βαραθρα .. και αυτες οι πουτανες ..οι νοοτροπιες .. πετσι-στο-πετσι σας ..που κουβαλατε μαζι σας .. ανανταμ- μπαμπανταμ ..

νοοτροπιες ....

ειναι τοσο βαθεια .. μεσα σας .. που εχει ξεχαστει .. ξεχνας .. απεμπολεις τον σκοπο σου .. ο σκοπος γινεται .. δευτερευον .. τριτευον ..ζητημα .. φευ .. εχει εξαφανιστει πληρως .. διαλυθηκε στα εξ ων συνετεθη .. δεν υπαρχει πια ..παρα ενα αγριο ζωο .. που ουρλιαζει και ειναι ετοιμο να κατασπαραξει

οσο πλησιαζει η ημερα των εκλογων .. τοσο αυτα πληθαινουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: