Μαΐου 22, 2012

Ο κ. Τσίπρας είπε, «η ενωμένη Ευρώπη ή θα είναι κοινωνικά δίκαιη και δημοκρατική ή δεν θα υπαρχει.

Σαμαράς: Αφελής και επικίνδυνος ο Αλ. Τσίπρας - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα


"..ο κ. Τσίπρας επεσήμανε ότι πρέπει να διατηρηθεί η συνοχή της ΕΕ διότι, όπως είπε, «η ενωμένη Ευρώπη ή θα είναι κοινωνικά δίκαιη και δημοκρατική ή δεν θα υπάρχει»."

αυτα ειπε ο Τσιπρας .. και αυτα πρεσβευουν .. ολοι οσοι χρησιμοποιουν τον Τσιπρα .. σαν την αιχμη του δορατος .. που ετοιμαζονται να το μπηξουν βαθεια στο τερας που τους ταλανιζει ..


η .. δεν θα υπαρχει ..


ηδη ..φθανουμε στην διασταυρωση .. στο ..bifurcation .. η επιλογη θα γινει .. η αποφαση θα παρθει ..

... «η ενωμένη Ευρώπη ή ..θα είναι κοινωνικά δίκαιη και δημοκρατική ή ..δεν θα υπάρχει» ..


..οσοι ισχυριζονται ..οτι η ενωμενη Ευρωπη .. ετσι οπως ειναι .. ειναι κοινωνικα δικαιη και δημοκρατικη .. εχουν ακομα καιρο .. για να μας πεισουν ..


..ο κ. Τσίπρας .. ΣΥΡΙΖΑ .. και μαζι με αυτον .. οι ελληνες που τον ψηφισαν και θα τον ψηφισουν .. επισημαινει .. διατηρηση συνοχης της ΕΕ ..

... οχι .. αποχωρηση .. οχι .. διαμελισμο της ΕΕ .. και της ευρωζωνης .. οτι προμηνυουν .. προτεινουν .. και ευχονται .. ολα τα παγκοσμια οργανα ..

...ολα τα παρακλαδια του συστηματος .. απο τους διαφορους ευρωπαιους ..ηγετισκους .. τις σουπερ-τραπεζες .. και κεντρικες τραπεζες .. τις Φιτσι-δες ..τους Ρουμπινι-δες .. και βαλε

..ο Τσιπρας αντιπροτεινει .. μια ΕΕ .. που θα ειναι .. κοινωνικα δικαιη .. δημοκρατικη ..


... εχουν ..δυνατα στομαχια .. για να τ' αντεξουνε .. η θα ξερασουν .. τον ..αγλεουρα .. πανω μας .. και μας ..λουσουν πατοκορφα .. με εμετικους λογους


..και οσοι απο τους ..ριψασπιδες .. ξαναμιλησουν για ..ουτοπιες .. θα τους παρει ο διαλος και θα τους σηκωσει ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: