Μαΐου 25, 2012

Ποσοτικη χαλαρωση. Δημιουργωντας λεφτα ..αβερτα. Γιατι αραγε σιχτιρισαν τον καυμενο τον Παπανδρεου, οταν ελεγε .. λεφτα υπαρχουν.

Ο σωτήρας της ευρωζώνης από τους Έλληνες! - Yahoo! Ειδήσεις Ελλάδα

"Επιπλέον, με τα επιτόκια να πλησιάζουν σε μηδενικό επίπεδο, η ΕΚΤ θα μπορούσε να σηματοδοτήσει ότι είναι έτοιμη για το επόμενο βήμα: μία ποσοτική χαλάρωση κατά τα πρότυπα της Ομοσπονδιακής Τράπεζας των ΗΠΑ και της Τράπεζας της Αγγλίας - δημιουργώντας χρήμα για την αγορά τίτλων. Θα μπορούσαν να υπάρξουν ειδικές παράμετροι για την ποσοτική χαλάρωση της ευρωζώνης, όπως η επιλογή τίτλων που θα βοηθήσουν κυρίως τις χώρες που έχουν βρεθεί στη δίνη της κρίσης."

ποσοτική χαλάρωση .. quantitative easing .. way off the mark ..

even if .. we assume .. that banks are ..benevolent institutions .. what a Joke .. with a capital J ..

ολα παιρνανε απο τις τραπεζες .. ακομα και αν θεωρησει κανενας .. που ειναι αδυνατον .. οτι οι τραπεζες εχουν κατα νου το καλο του συνολου ..

δεν εχει αποδειχθει .. οτι δεν δουλευει .. με τα δικα τους τα κριτιρια ..

ποσοτικη χαλαρωση .. δημιουργωντας ..λεφτα .. αβερτα ..

γιατι αραγε .. σιχτιρισαν τον καυμενο τον Παπανδρεου .. οταν ελεγε .. λεφτα υπαρχουν ..

το εκαναν .. με την υποδειξη και καθοδηγηση Μερκελ ..Σαρκοζι .. επειδη ανοητα .. .. spills the beans .. ξυπολυτος στα αγκαθια ..

αλλα η ..φαεινη ιδεα τους .. backfired .. τα φασολια χυθηκανε .. οι βρωμιες των τραπεζων .. βγηκανε στην φορα .. αντε να τα συμμαζεψεις τωρα ..

τους βγηκε αλλος .. μεγαλυτερος ..καλος ονοματι ..ΣΥΡΙΖΑ και Τσιπρας .. και ενας λαος απο πισω του ..που δεν θα χαρισει ..

το ..καλα να παθουν .. κολλαει ..καπακι .. η ..απεριοριστη πλεονεξια τους .. γινεται ..ο μοχλος .. για να .. κουνησουν την ..πετρα .. που καθεται στα .. σβερκα μας ..

τα .. too big to fail .. να τα κυλησουν ... στον γκρεμο ..

τα λεφτα των ..καυμενων φορολογουμενων πολιτων της Γερμανιας, Ολλανδιας, Φινλανδιας κα. .. που τρωνε ανενδοιαστα .. αδιαντροπα οι ελληνες ..

ο ..πομφολυγας που Μερκελ, Καμερον και σια ..που μας κοπαναν τα μυαλα .. ποσοτικα χαλαρωμενα .. λεφτα ..

.. λεφτα που κανενας δεν δουλεψε .. για να βγουν .. που ξεδιαντροπα επιλεγουν .. να τα δινουν σε τραπεζες .. για αγορα τιτλων ..

και οι ανθρωποι .. χωρις δουλειες .. χωρις στον ηλιο μοιρα .. συνθλιβωνται ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: