Μαρτίου 24, 2013

ειναι αισχρο για τον Σοιμπλε να μιλαει για εκβιασμο .. οταν διακυβευεται η ιδια η υπαρξη των ανθρωπων


Σοϊμπλε: «Δεν θα αφήσω κανέναν και τίποτα να με εκβιάσει»

θεωρει εκβιασμο ..

εχουν χασει ενα-ενα ..τα ερεισματα .. και το αποκουμπι τους ο Σοιμπλε .. το ολο οικοδομημα που χτισανε οι τραπεζες .. την ιδια την ευρωζωνη .. την ευρωζωνη τους .. εξαρταται για να την υπερασπισει .. ενας ανθρωπος ..ο Σοιμπλε ..

και ο ιδιος ..πεισματαρης δεχεται τον ρολο .. και οι τραπεζες τον ..σμπρωχνουν ..και απο την αλλην την μερια ..η Κυπρος ..

αλλα δεν ειναι μονο η Κυπρος ..αλλα και ολος ο Νοτος της ευρωζωνης ..

η Κυπρος ειναι η αιχμη ..και αυτα που παει να προστατεψει .. ειναι αυτα που αγωνιουν να προστατεψουν και ολες οι χωρες που περνανε τα ιδια δεινα ..

που ναι μεν αυτην την στιγμη ειναι μια μαχη που δινεται μεσα στα πλαισια που καθορισαν οι τραπεζες ..μια ενδο-τραπεζικη διαμαχη στο ευρος της ευροζωνης ..

.. αλλα στην πραγματικοτητα ειναι μια παλη αναμεσα στα στρατοπεδα που απο την μια βρισκονται ανθρωποι που αγωνιουν για την επιβιωση τους ..και απο την αλλη οι τραπεζες που τους καταπιεζουν ..

τα ερεισματα της καθε πλευρας .. οι κινητήριες δυναμεις .. ανθρωποι για την επιβιωση .. τραπεζες για τον τζογο ..

οι ανθρωποι παλευουν για την επιβιωση τους ..και οι τραπεζες για τον τζογο τους ..

ειναι αισχρο για τον Σοιμπλε να μιλαει για εκβιασμο .. οταν διακυβευεται η ιδια η υπαρξη των ανθρωπων .. η επιβιωση τους αποτελεσμα ενος παιχνιδιου ..κορωνα-γραμματα ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: