Μαρτίου 09, 2013

Η συνεχης καταδικη των πατρονων της γης μεσα απο την καταλυτικη διαφανεια που χιλιαδες πηγες πληροφορησης ανα τον κοσμο, κανουν εφικτη.



"Ήταν αυτός που έστελνε φθηνό πετρέλαιο στους φτωχούς της Ν. Υόρκης και της Μασαχουσέτης.

 Ήταν ένας δον Κιχώτης που τολμούσε να διαταράξει την πιάτσα των κανιβάλων."

ΓΙΩΡΓΟΣ Χ.ΠΑΠΑΣΩΤΗΡΙΟΥ: Η αλήθεια για τον Ούγκο Τσάβες

"Το μυστικό του Τσάβες ήταν απλό. Εκεί που επί δεκαετίες μια χούφτα ανθρώπων οικειοποιούνταν το μέγα μέρος των χρημάτων από το πετρέλαιο της Βενεζουέλας και η μεγάλη πλειοψηφία του πληθυσμού ζούσε στην έσχατη εξαθλίωση, τώρα τα χρήματα αυτά διατίθενται σε κοινωνικά προγράμματα, στην ενίσχυση της δημόσιας παιδείας, στην ιατροφαρμακευτική περίθαλψη, στην ανακούφιση των άστεγων και των φτωχών."

ολα ξεκαθαριζονται .. η αληθεια της πληροφοριας προβαλει ..αγνη και ασπιλη ..αργα η γρηγορα

και στον ορο ..αργα η γρηγορα .. η συγκυρια παιζει αναμεσα στο.. το γρηγορον ..και χαριν εχει .. και ..καλιο αργα παρα ποτε ..

ο συγχρονισμος αναμεσα σε αυτες τις δυο τασεις .. οδηγουν  ..αναποφευκτα ..νομοτελοιακα ..στην ανατροπη παγκοσμια της ..καθεστηκυιας ταξης ..

μια συνεχης καταδικη των πατρονων αυτης της γης .. των σφετεριστων της θελησης των ανθρωπων .. που τους κυνηγαει ..κατα ποδας ..και δεν βρισκουν μετεριζι ..για να κρυφτουν απο πισω του .. ολα βγαινουν στην φορα .. διαφανεια .. πληρης .. εξαγνιστικη ..καθαρτικη ..


η πληροφορια που διακινειτε .. τα παγκοσμια μαζικα μεσα ενημερωσης .. αλωμενα .. εξανδραποδισμενα .. δεν φτουραει πλεον .. χιλιαδες απο πηγες πληροφοριων οργιαζουν απο ακρου σε ακρον του πλανητη ..

την πληροφορια που τα παγκοσμια μεσα ενημερωσης ..καταχωνιαζουν ..η ..παραποιουν ..ανελεητα .. εκπορνευουν ..προμελετημενα .. συμφεροντολογικα ..ιδιοτελικα ..

με ανιδιοτελη τροπο .. αδιστακτα βγαινει για να φωτισει το διαβα σε νεους ατραπους .. νεους δρομους για την ανθρωποτητα να βαδισει ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: