Μαρτίου 30, 2013

την απεχθανετε την ειρηνη ο καπιταλισμος .. σαν ο διαολος το λιβανι .. θα το σμπρωξουν οι αμερικανοι ..


την απεχθανετε την ειρηνη ο καπιταλισμος .. σαν ο διαολος το λιβανι .. θα το σμπρωξουν οι αμερικανοι ..

μουλωχτοι ..περιμενουν την καταληλη στιγμη .. λιγα πραγματα λενε .. θα τα πουν ..μαζωμενα ..

τα κρατανε μεσα τους .. στα ..πενταγωνα τους .. κανουν αναλυσεις .. μελετες .. ποσα θα χασουν .. ποσα θα κερδισουν ..

ποσες πολεις .. βασεις .. ανθρωπινο υλικο .. θα προλαβουν να γαζωσουν την βορειοκορεα με πυρηνικα .. πριν αυτη να προλαβει να στειλει τα δικα της προς την μερια τους ..

τι θα προλαβει .. ποσα απο τα πυρηνικα της θα χτυπησουν στοχο .. και απο την αλλη ..ποση απο την νοτιοκορεα θα χασουν .. που ειναι τοσο κοντα ..

και απο την αλλη .. τι θα κανουν οι μαμαδες .. ρωσσια .. κινα .. θα μπουνε και αυτες στο πατιρντι ..

και οπως ..συνηθως θα το παιξουνε και σωτηρες .. να σωσουνε τον πλανητη .. θελει δεν θελει .. απο τον κακο ..καλοθρεμμενο βορειοκορεατη μπουλη..


κατι που στην εποχη μας ..φανταζει αδιανοητο .. θα μας συρουνε σε πολεμο ..και μαλιστα πυρηνικο ..

ο καπιταλισμος ..δεν την/του παει την/η ειρηνη .. πρεπει σωνει και καλα να καταστρεψει .. για να ξαναφτιαξει ..για να ξανα-κερδισει .. δεν το βαρεθηκανε το παιχνιδι .. θελουνε να το παιζουν ..συνεχεια ..

να δημιουργησει ελλειψη για να αυξησει την ζητηση .. να κερδιζει ..ανεξελεγκτα .. μεσα στην αναμπουμπουλα ..

παλι ..αμυθητες περιουσιες .. θελουν να κανουν .. παλι για να δουλεψουν αυτα τα ..γαμημενα τα εργοστασια οπλισμου .. η πολεμικη βιομηχανια ..

τοσα πυρηνικα ..στα αζητητα ..μονο για να σκουριαζουνε θα τα 'χουν .. λεφτα που δεν πιανουνε ..τοπο .. πεταμενα λεφτα .. ασε που ..παλιομοδιζουν ..

αντε ..να λιγδωσει λιγο τ' αντερακι της ..πολεμοκαπηλοβιομηχανιας .. αντε ..για να βγουνε μερικα καινουρια ..μοντελακια ..

να αφησουνε .. να αχρηστευονται τοσα καλο-ακονισμενα μυαλα .. που θα τους βγαλουνε λεφτα ..με την σεσουλα

λεφτα να δεις .. που οι εταιρειοκρατες ..ουτε στον υπνο τους .. δεν τα βλεπουνε ..

το μεγαλο ρεσαλτο ..

οι τελευταίοι μαλακες .. που σηκωνουν την κομμουνιστικη παντιερα .. βρηκαν ενα ..μπουλη εκει περα .. η γερη δοση ειρωνιας ..

ο κομμουνισμος ..εναντια στον καπιταλισμο ..οι δυο γιγαντες .. ετοιμοι να ξεκαθαρισουνε μια για παντα ... τους λογαριασμους τους ..

αλλα πως ..ξεφτισανε με τα χρονια .. ενας ..ο καπιταλισμος ..ενας ξεδοντιαρης γερος ..καταπονημενος ανελεητα απο τα καρκινωματα του ..απο την κακη ζωη που κανει .. απο τις κραιπαλες, τις σπαταλες .. και τις καταχρησεις .. να παραπαιει ..

απο την αλλη ..ο κομμουνισμος ριχνει στο ..ριγκ .. ενα μυξιαρικο αλητοπαιδο

αφου μας λειψανε .. η μαμα ρωσσια . και η αλλη μαμα ..κινα .. που εξυπνες αυτες .. προσπαθουνε να φανε τον ..κακο αμερικανο της υποθεσης .. παιζοντας το δικο του το παιχνιδι .. στα δικα του τα ταμπλω .. και τα καταφερνουνε ..περιφημα ..

πυρηνικα ..ο βορειοκορεατης μπουλης .. τιποτε αλλο δεν εκαναν τοσα χρονια ..παρα να φτιαχνουν πυρηνικα .. χαραμισαν τις ζωες τοσων ανθρωπων τους..

και τωρα χαρουμενοι .. που τα φτιαξανε .. μας τα δειχνουν .. για να τα ..καμαρωσουμε ..και να τους πουμε και ..μπραβο ..

πικροχολοι .. που κανενας δεν τους δινει σημασια .. εμφορουμενοι απο ξεπερασμενες ιδεες .. αγανακτισμενοι γιατι χασανε τον καιρο τους φτιαχνοντας τα .. θελουν να μας δειξουνε οτι υπαρχουν ..

ζηλεια μεγαλη .. εναντια στους ..ομογαλακτους τους .. τους νοτιοκορεατες ..

που οι ανθρωποι ..μας δωσανε και ενα ..σαμσουνγκ ..σμαρτοφωνο .. ενα χαιγιουνται ..αμαξι .. και ενα σωρρο αλλα πραγματα

το οτι .. μεσα στα γαμημενα μυαλα των πολεμοκαπηλων .. ενας πυρηνικος .. ενας; ..πυρηνικοι πολεμοι ..τσιγκουνιες ..θα κανουμε .. ειναι εφικτο ..ειναι ..

ειμαστε .. προ ..τετελεσμενων ..γεγονοτων.. προαποφασισμένων εξελιξεων .. ειναι ικανοι να το κανουν ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: