Απριλίου 03, 2013

εφοσον οι τραπεζες και οι μεγαλες εταιρειες ..εχουν παγκοσμιοποιηθει .. και οι ιδιοι οι ανθρωποι ..οφειλουν να παγκοσμιοποιηθουν ..



".. είναι για να φανεί λίγο ακόμη εκείνο από το λαχταριστό πρωτογενές πλεόνασμα το οποίο όμως δεν τρώγεται με τίποτε."

"Με άλλα λόγια, το καλό μας κράτος λειτουργεί ως μπράβος των ξένων τοκογλύφων και πρέπει να τους αποδεικνύει με κάθε δυνατό τρόπο ότι τους φέρνει όλο και περισσότερες εισπράξεις από την οικονομική και αστυνομική τρομοκρατία που ασκεί σε ελληνικά χωριά, πόλεις και γειτονιές, στο σπίτι του καθενός από εμάς (όσος φυσικά ακόμη αντέχουμε να έχουμε σπίτια από τα οποία το κράτος σαν κακός νοικάρης, σαν να ταν δικά μας κάνει έξωση)"

Πρωτογενές πλεόνασμα πολιτικής εξαπάτησης. του Πέτρου Αργυρίου - RAMNOUSIA 



"Τους μόνους που ξεγελάν οι πολιτικοί απατεώνες είναι κάποιους Έλληνες που χρειάζονται επειγόντως μεταμόσχευση εγκεφάλου."

λυση συνολικη .. για ολη την ευρωπη ..και για ολοκληρο τον κοσμο ..

το καθενα ζητημα .. που παρουσιαζεται στην ελλαδα .. να αποκτα την υφη που της δινεται .. μεσα απο ολα οσα συμβαινουν σε ολες τις αλλες χωρες της γης ..

η ελλαδα ..η κυπρος ..δεν ειναι παρα υπο-συστηματα .. στο συστημα ευρωπη .. μαζι με ολες τις αλλες χωρες της .. και σαν ευρωπη ενα υποσυστημα του κοσμου ..

ο κοσμος το υπερ-συστημα το οποιο δουλευει με συγκεκριμενους παραμετρους .. μεταβλητες ..

παραμετρους που ωφελούν τις τραπεζες και τις μεγαλο-εταιρειες .. και βλαπτουν τους ανθρωπους ..

εφοσον οι τραπεζες και οι μεγαλες εταιρειες ..εχουν παγκοσμιοποιηθει .. και οι ιδιοι οι ανθρωποι ..οφειλουν να παγκοσμιοποιηθουν ..

αλλοιως γινονται ..ευκολη βορα στις παγκοσμιοποιημενες τραπεζες ..και υπερεθνικες εταιρειες ..

ευκολη λεια στις ορεξεις τους .. τις οποιεσδηποτε ορεξεις ..

η γλωσσα εμποδιο .. οι παγκοσμιοποιημενες τραπεζες και εταιρειες .. εχουν αβανταζ .. οτι η γλωσσα δεν ειναι εμποδιο .. εχουν εξοικοιοπηθει με την γλωσσα .. την εκμεταλευονται την γλωσσα ..

ενω η γλωσσα ειναι εμποδιο για τους ανθρωπους .. αλλα οπωσδηποτε ..οχι αξεπεραστο ..

ειναι η συνειδητη απεμπλοκη απο την νοοτροπια που καθιστα την γλωσσα εμποδιο ..

που οδηγει σε καταστασεις οπου οι ανθρωποι να χρειαζεται να ξανα-εφευρουν την ροδα ..

η ροη της πληροφοριας .. αποκομενη .. σπασμωδικη .. χωρις σχεδιο ..


ο συντονισμος .. η ικανη και αναγκαια ..και αναποφευκτη συνθηκη ..


η επιρροή των μαζικων μεσων ενημερωσης ..εθνικα και παγκοσμια .. μερα με τη μερα ..απαλειφεται .. εξουδετερωνεται ..

τα μεσα μαζικης ενημερωσης ..μεταλασσονται ..

τα μαζικα μεσα ενημερωσης ..που θελουν να ασκησουν επιρροη .. αλλαζουν ροτα .. πηγαινουν με το μερος των ανθρωπων .. κατι που ειναι αναμενομενο καθως η κυκλοφορια τους εξαρταται απο τους ανθρωπους .. ειναι αναποφευκτο .. απο την αλλη διαχειριζονται απο τους ιδιους τους ανθρωπους .. που αισθάνονται οπως ολοι οι αλλοι οι ανθρωποι .. και αποτελουν ενα οπλο για τους ανθρωπους .. για την ανθρωποτητα ..

οι παραμετροι αλλαζουν .. και θα αλλαζονται συναμα με οσο το δυνατον περισσοτερο οι ανθρωποι κοιταζουν καταματα ολους τους ορους που προσδιοριζουνε τις ιδιοτητες του παγκοσμιου συστηματος που επικρατει αυτην την στιγμη ..

ορους ..που τους αντιπαραθετουν .. τους αναλυουν .. τους ξεκοκκαλιζουν .. τους αλλαζουν την ..πιστη ..

τους αντιπαραθετουν με τους ορους που εχουν βαλει οι ιδιοι ..για τους ιδιους τους εαυτους τους .. και οπου οι οροι του παγκοσμιου συστηματος πεφτουνε λιγοι .. τους αποβαλουν με βδελυγμια ..

αποβολη ολων εκεινων των εννοιων .. που κατοικουνε μεσα στα μυαλα μας .. που χρονια τωρα μας εχουν σφηνωσει βαθεια μεσα .. που βαζουν φρενα στην πορεια μας προς τα εμπρος ..

δεν υπαρχει ..τιποτα περισσοτερο και τιποτα λιγοτερο .. απο τον ανθρωπο .. τα βασικα χαρακτηριστικα του ειναι ιδια σε ολους .. και αυτη ειναι αρχη .. απαραβατη .. νομοτελειακη .. καταλυτικη ..

απο αυτη την αρχη .. αρχιζουν ολα .. απανω της χτιζονται ..πολλαπλοι κοσμοι ..

οι διαφορετικοτητες αρχιζουν μετα .. και πρεπει να μακαριζουμε τους εαυτους μας γιατι ειμαστε διαφορετικοι .. και πρεπει να το εκμεταλευτουμε στο επακρο ..για το καλο μας


Δεν υπάρχουν σχόλια: