Απριλίου 07, 2013

τραπεζες και ανθρωποι ..ασυμβατες εννοιες .. οι τραπεζες ξενο σωμα στις κοινωνιες των ανθρωπων .. το μονο που απομενει .. ειναι η αποβολη του ..


"Ωστόσο, όλα δείχνουν ότι η Κύπρος θα είναι το τελευταίο μεγάλο θύμα, γιατί πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά η ευρωζώνη βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη κατάσταση από τη σύστασή της, στις αρχές της περασμένης δεκαετίας. "

Απομονωμένη η Μέρκελ, ετοιμάζεται για «εκπτώσεις» | ANTINEWS

.. πολιτικά, οικονομικά και κοινωνικά η ευρωζώνη βρίσκεται σήμερα στη χειρότερη κατάσταση από τη σύστασή της..

η ευρωζωνη .. των τραπεζων .. στην χειροτερη κατασταση .. ειναι αυτη που καταρεει .. δεν εχει τιποτα να κανει με την ευρωπη των λαων ..

ειναι ακριβως απο αυτη την διαφορα .. που θα φανε σφαλιαρα .. ξεγυρισμενη .. που θα τους ερθει ο ουρανος σφοντυλι ..

ασυμβατες εννοιες .. το παρατραβηξανε .. δεν μπορουσε να γινει τιποτε αλλο..

δεν πρεπει να ξεγελιεται κανεις οτι εξαιτιας των ανθρωπων .. τραβανε οτι τραβανε .. μεχρι ποτε θα τους εχεις ..του μπατσου και του κλωτσου ..

δεν ειναι παρα νικες των ανθρωπων  .. τραπεζες και ανθρωποι ..ασυμβατες εννοιες .. οι τραπεζες ξενο σωμα στις κοινωνιες των ανθρωπων .. το μονο που απομενει .. ειναι η αποβολη του ..

Μερκελ ..Σοιμπλε .. Νταισελμπλουμ ..και ολη η αλλη η παρεα .. καθημερινα να χανουν τα ερεισματα ..που εχουν στους ανθρωπους .. να αισθανονται το εδαφος κατω απο τα ποδια τους να ανοιγει για να τους καταπιει ..

βγαινει απο την αιωνια διαμαχη στην ιστορια του ανθρωπου .. στο κονοντρουμ .. απο τα πανω προς τα κατω ..η ..απο τα κατω προς τα πανω .. η εννοια της δημοκρατιας .. πηγαζει απο εκει ..



Δεν υπάρχουν σχόλια: