Απριλίου 06, 2013

Η πουτανα ..η εμπιστοσυνη. Το μαγικο χερι του καπιταλισμου ενα μιζερο κακεκτυπο στο μαγικο χερι της ανθρωποτητας.



"Στέλνει δε κατεπειγόντως την ερχόμενη εβδομάδα Γερμανούς αρμόδιους αξιωματούχους στη Νέα Υόρκη για να συνεργαστούν με τη SEC και κατ' ουσίαν να προσπαθήσουν να μάθουν τι ακριβώς γνωρίζουν οι Αμερικανοί και να καταλήξουν σε συμπεράσματα για το αν η υπόθεση μπορεί να συγκαλυφθεί ή αν θα φορτώσουν την Ντόιτσε Μπανκ με πρόστιμα, συμβιβαστικά ή μη, ίσως και δισεκατομμυρίων δολαρίων."

Οι ΗΠΑ ψάχνουν αν η Ντόιτσε Μπανκ έκρυψε ζημιές δισ. - RAMNOUSIA 

"Η κυβέρνηση του Βερολίνου δεν θα ήθελε καθόλου με αφορμή την Ντόιτσε Μπανκ να αποκαλυφθούν περισσότερα στοιχεία για το γερμανικό τραπεζικό σύστημα, με αποτέλεσμα τον κλονισμό της εμπιστοσύνης των Γερμανών και των υπόλοιπων Ευρωπαίων προς αυτό."

.. αν η υπόθεση μπορεί να συγκαλυφθεί.. ..τον κλονισμό της εμπιστοσύνης των Γερμανών.. 


εμπιστοσυνη ..ενα οικοδομημα ..φτιαχτο ..φτιασιδωτο .. μια μασκα .. που πανε να κρυψουνε .. ενα σιχαμερό βδελυρο προσωπο απο πισω της ..

που για χαρη της ..διαιωνιζονται τα κακως κειμενα σε αυτον τον κοσμο ..


να γαμησω ..εμπιστοσυνη .. μια πουτανα που θελει να περασει για παρθενα .. και αισθανομαι τυψεις ..χρησιμοποιωντας τετοιους χαρακτηρισμους .. διασυρωντας ανθρωπινες ζωες..

που βγαινει απο τον τροπο που με γαλουχησαν .. ετσι που με εχουν φτιαξει ..


ενω επρεπε να γινεται το αντιθετο .. να λενε για τις γυναικες ..οτι συμπεριφερονται σαν τραπεζες .. που θελουν να προφυλαξουν την εμπιστοσυνη .. που τρεφει για αυτες το κοινο ..



Μερκελ ..Σοιμπλε ..οσο και να πασχιζετε .. ειστε χαμενοι απο χερι .. μιλατε, εσεις και οι συνδαιτημονες σας .. για μαγικο χερι του καπιταλισμου ..

αλλα πισω εχει η αχλαδα την ουρα ..

δεν φτουραει .. μπροστα ..στο μαγικο χερι της ανθρωποτητας .. του οποιου ειναι ..ενα μιζερο κακεκτυπο ..







Δεν υπάρχουν σχόλια: