Μαρτίου 19, 2013

ελλαδα ..δεν ειναι καν εργαστηριο .. τα ινδικα χοιριδια ..τα σκοτωνουν σε ενα πειραμα .. η νεκροψια δειχνει αμα πετυχε το πειραμα ..


Ρίτσαρντ Βέρνερ: “Λύση υπάρχει, οι δανειστές σας όμως δεν θέλουν να βγείτε από την κρίση” - RAMNOUSIA

"Τα πράγματα είναι πολύ χειρότερα για την Ελλάδα γιατί δεν είστε καν σε εργαστήριο. Στα εργαστήρια μπαίνουν σε εφαρμογή πειραματικές διαδικασίες που κατά βάση πετυχαίνουν, ενώ το πείραμα που είναι σε εξέλιξη στην Ελλάδα είναι γνωστό ότι δεν θα πετύχει. Δεν θα δουλέψει καν, τουλάχιστον για όσους ζουν εντός της Ελλάδας, αντίθετα φυσικά με όσους είναι στο εξωτερικό!"

ελλαδα ..δεν ειναι καν εργαστηριο .. τα ινδικα χοιριδια ..τα σκοτωνουν σε ενα πειραμα .. η νεκροψια δειχνει αμα πετυχε το πειραμα ..

 η πραγματικη οικονομια θα πεθανει στην ελλαδα ..και μετα θα ερθουν οι τροικανοι για να εξετασουνε το πτωμα ..για να δουν ..αμα πετυχε το πειραμα ..

"Αν δεν είχε δανεισθεί επιπλέον χρήματα, όπως απαίτησαν Ευρωπαϊκή Κεντρική Τράπεζα, ΕΕ και ΔΝΤ δεν θα κατέληγε εδώ που κατέληξε."

στρυχνινη .. η γιατρεια .. της Μερκελ, Σοιμπλε ..και σια .. το φαρμακο που θα εγιανε την ασθενη ελλαδα ..

αν ο γερμανικος λαος τους ψηφισει ξανα .. που μερκελ και σια ..κοπτονται τοσο .. να ξερουν οτι το κανουν πατωντας στο πτωμα της ελλαδας .. και οχι μονο .. στα πτωματα του νοτου ..

τι στο διαλο νομιζουν ..οτι οι δανειστες θα γεμισουν τις τσεπες τους .. με χρηματα .. θα τα παρουν απο την ελλαδα και θα τα δωσουν στον γερμανικο λαο .. αρκετα με αυτην την κοροιδια ..






Δεν υπάρχουν σχόλια: