Νοεμβρίου 25, 2013

παγκοσμιοποιηση ..ναι .. παγκοσμια κυριαρχια ..Δυσης η Ανατολης ..οχι ..


"Τέλος στην καταμέτρηση αεροπλανοφόρων, μαχητικών και πυραύλων. 
.. ας κρατησουμε το θετικο απο την ολη υποθεση ..

"Για να ολοκληρωθεί το τοπίο, οι ΗΠΑ και η Ε.Ε. ηγούνται συζητήσεων με περισσότερες από 20 ανεπτυγμένες και αναπτυσσόμενες οικονομίες σε ό,τι αφορά την απελευθέρωση της παροχής υπηρεσιών."

απελευθερωση .. τι λογοπαίγνια ειναι αυτα .. δεν διαφερει καθολου απο τους παλαι ποτε ..freedom fighters .. που η αμερικη προσπαθουσε απεγνωσμενα να γινει αποδεκτη στις συνειδησεις των ανθρωπων .. μεγαλες λεξεις στο λεξιλογιο ..παρε μικρο καλαθι .. 

εναντι ..εισηγαγε την εννοια ..φιλελευθερωση ..για να αποκτησεις πληρη γνωση της εκτασης αυτων των πρωτοβουλιων .. της λεγομενης ..απελευθερωσης ..

"Το πλεονέκτημα της νέας πολιτικής είναι ότι ενισχύει την κυρίαρχη θέση της Δύσης στον καθορισμό διεθνών κανόνων και προδιαγραφών."

η νεα πολιτικη ενισχυει .. την κυριαρχη θεση της Δυσης; .. για τι στο διαολο απελευθερωση μιλανε τοτε .. που την ειδανε ..
..πλεονεκτημα; τι στο διαολο νομιζουν ..οτι θα μας κανουν να τρεχουν τα σαλια μας .. και μονο στο ακουσμα της διατηρησης στον κοσμο της ..κυριαρχης θεσης της Δυσης..

"Δημιουργεί προκλήσεις σε τεράστια κατεστημένα συμφέροντα και αφυπνίζει αντιλήψεις περί εθνικής κυριαρχίας."

κατεστημενα συμφεροντα .. αφυπνιζει αντιληψεις εθνικης κυριαρχιας .. αλλαξε ο μανωλιος και εβαλε τα ρουχα του αλλοιως ..μια απο τα ιδια .. μια απεγνωσμενη προσπαθεια του δυτικου κοσμου να διατηρησει τα κεκτημενα .. ρε αντε παγαινεται απο δω ..ουστ ..

"Αυτή άλλωστε είναι η τελευταία ευκαιρία της Δύσης να διατηρήσει την παγκόσμια οικονομική ισχύ."

η τελευταια ευκαιρια .. της δυσης να διατηρησει την παγκοσμια οικονομικη ισχυ; ..ου να μου γαμηθειτε καριοληδες .. μυαλο δεν βαζετε ..

"Αυτό που φαίνεται ως θετική εξέλιξη μπορεί εύκολα να οδηγήσει σε μηδενικό αποτέλεσμα, εάν εξελιχθεί σε διαγωνισμό μεταξύ της Δύσης και των υπόλοιπων."

να οδηγησει σε μηδενικο αποτελεσμα; ..εχετε το γνωθι σ’ αυτω .. φαινεται οτι σας εμεινε λιγο δραμι μυαλο .. ας ελπισει ο κοσμος οτι θα υπερισχυσει και δεν θα τον βαλετε αδικα μεσα σε ατελεσφορες διαδικασιες ..

"Πολλά ενδεχομένως θα εξαρτηθούν από το αποτέλεσμα σε δύο άλλες διαπραγματεύσεις οι οποίες αναμένεται να τεστάρουν τις αντοχές των χωρών. Η μία θα καθορίσει το εάν υπάρχει δυνατότητα διεθνούς συμφωνίας για την κλιματική αλλαγή."

καριοληδες .. μιλατε για δυνατοτητα .. οταν θα πρεπει να βαλετε ολα τα δυνατα σας ..για να γινει η συμφωνια ..πραγματικοτητα ..

"Στην άλλη θα κριθεί εάν οι πλούσιες χώρες είναι έτοιμες να επεκτείνουν τη βοήθεια προς τις φτωχότερες."

εξ αρχης .. να γαμησω τις πλουσιες χωρες .. και ..μαλακισμενες γιατι να το θεωρειται ..βοηθεια το να δωσεται ωθηση στην αναπτυξη σε αυτες τις χωρες που κατατασεται σαν φτωχοτερες ..

φτωχο ειναι το μυαλο σας .. 

.. τοσο μισανθρωποι ειστε ..ειναι αυτοι που απεργαζονται τετοια σχεδια .. που να μην βλεπουν σε τι απογειο ..θα απογειωθει η αναπτυξη ..οταν ολες οι χωρες ειναι ανεπτυγμενες.. γαμω το κερατο σας ..τσογλανια ..ε τσογλανια ..

"Οι υπόλοιπες κυβερνήσεις εμφανίζονται με την επιθυμία να διαφυλάσσουν ξεπερασμένες ιδέες εθνικής κυριαρχίας."

..ξεπερασμενες ιδεες εθνικης κυριαρχιας .. μονο στα μυαλα σας .. και πολυ λιγη .. 

.. κρινομενη απο το ποιον της εννοιας της παγκοσμιοποιησης που εχεται στο μυαλο σας ..που ειναι η παγκοσμια κυριαρχια της ..Δυσης .. 
η παγκοσμια κυριαρχια της Δυσης ..δυει .. αρκετα κρατησε .. 

παγκοσμιοποιηση ..ναι .. παγκοσμια κυριαρχια ..Δυσης η Ανατολης ..οχι ..  



Δεν υπάρχουν σχόλια: