Νοεμβρίου 25, 2013

χρυσαυγιτες ..αντιφασιστες ..τα κοινα σημεια τους .. ψαχνοντας ..


που εχουν ..θελουμε δεν θελουμε .. τουλαχιστον οσα βγαινουνε στην επιφανεια απο τα λεγομενα τους .. μια προσεγγιση ..

τα κοινα σημεια ..αναφορας .. και οι διαφορες .. ουσιωδη η δευτερευοντα .. πολοι ελξης .. συγκλιση και αποκλιση .. συγκλισης ..αποκλισης ..

και οι δυο δειχνουν οτι απεχθανονται την διαφθορα του συστηματος ..
αναλυση .. αναγκαια .. κανωντας χρηση την αναρτηση ..

"Oργή των πολιτών κατά της αοιδού Δέσποινας Βανδή η οποία στην κόντρα της με το Νότη Σφακιανάκη, τόλμησε να συγκρίνει εμμέσως πλην σαφώς τους νόμιμους Έλληνες μετανάστες των περασμένων δεκαετιών προσκεκλημένους στις χώρες φιλοξενίας τους, κατά κανόνα, με τις ορδές των μουσουλμάνων λαθρομεταναστών  που έχουν κατακλύσει την χώρα.
ορδες απο μουσουλμανους λαθρομεταναστες  .."

μουσουλμανοι ..χριστιανοι ..ολοι στο ιδιο καζανι βραζουν .. την ιδια απαισια οσμη βγαζουν .. και οταν εξαπολυεται σαν ρετσινια δεν εχουν καμμια διαφορα ..

λαθρομεταναστες .. η χρηση της λεξης ..  που ..υποδαυλιζει ρατσιστικες αντιληψεις .. μεταναστες ειναι ολοι .. ασχετα με τα επιθετα, νομιμος η λαθραιος που κολλας .. δεν υπαρχει τιποτα που να ξεχωριζει την μια οντοτητα απο την αλλη .. και οι δυο αναγκαστηκαν να ξεριζωθουν απο τις πατριδες τους .. εξω και περα απο την θεληση τους ..

"Η σελίδα της στο facebook "βούλιαξε" από τις "καυστικές" παρατηρήσει αγανακτισμένων Ελλήνων.."

αγανακτισμενοι .. παραποιηση και αποποιηση της εννοιας; .. η .. αυτη καθ’ αυτη η εννοια επιτρεπει την χρηση της και απο την μερια τους ..και απο τις δυο μεριες ..

η αγανακτηση διαφερει ..και ενω διαχειριζεται με τον ιδιο τροπο .. εχει διαφορετικο περιεχομενο .. αναλογα με το ποιον του αγανακτισμενου .. δεξιος η αριστερος γινεται μια εννοια χωρις περιεχομενο ..καταντα ενας μανδυας που καλυπτει περισσοτερο σημαντικες οψεις της προσωπικοτητας ενος ανθρωπου ..

"Ακολουθούν μερικά ενδεικτικά από τα αρνητικά σχόλια μέσα από το πλήθος των σχολίων συμπαράστασης. Και πάλι η στάση της Δέσποινας Βανδή να μην σβήσει μηνύματα και να μην κλειδώσει τη δυνατότητα σχολίων είναι αξιοπρόσεκτη."

να μην σβησει τα μηνυματα .. αξιοπροσεκτη .. μια αρχη που απαιτειται να ακολουθειται .. για μια ελευθερη .. απροσκοπτη .. αντιπαραθεση ..ει δυνατον σε πολιτισμενο επιπεδο .. να βγαινουν ολα στην φορα .. χωρις ενδοιασμους .. χωρις να δινει την δυνατοτητα να κρυψει καποιος αυτα που εχει στα ..μυχια της ψυχης ..που λεει ο λογος .. ας αφησει στους αλλους να κρινουν αν ειναι ..μαυρη ..καταμαυρη ψυχη .. η ..ασπρη ..
να μπαινουν τα πραγματα στην θεση τους .. να λεμε τα συκα ..συκα ..και την σκαφη ..σκαφη .. να θετονται τα πραγματα στην σωστη τους βαση .. και πανω σε αυτες τις βασεις να φτιαχτει το οικοδομημα κοινωνια .. για να δωθουν εκεινες οι λυσεις που θα λυσουν τα προβληματα στην σωστη τους βαση .. και σωστη ειναι η βαση που περνει στα υποψη ολους τους ανθρωπους ..

η συμπονοια ..για τους συνανθρωπους .. αυτη που προεχει στην παρουσα φαση ..

πρεπει να δρασει σαν κοινωνια .. σαν συνολο .. και βασει μιας πλειοψηφιας .. να βγαζει αποφασεις ..

η ιστοσελιδα ..με απωθει ..με αηδιαζει .. προσπαθω να υπερνικησω το συναισθημα απεχθειας που μου δημιουργει .. για να κατανοησω τις σκεψεις τους ..

γιατι τι βλεπει κανεις .. μολις μπαινει μεσα ..

οπλα ..πολλα οπλα .. στο μυαλο τους για το πως να λυσουν τις διαφορες τους .. μιλανε για μουσουλμανους .. και εχουνε φωτογραφια παππα με καλασνικοφ στα χερια .. και ακομα χειροτερα αυτα που υποννοουνται ..να λυσουν το προβλημα της διαθεσιμοτητας στην εκκλησια ..με τα οπλα .. ενδεικτικο οτι εχουν ..καλο με τα οπλα στο μυαλο τους .. και αυτο δειχνει και την προελευση τους, φυτεμενη ιστοσελιδα απο την αμερικη, οντας πασιγνωστη για την προσκοληση της στην δυναμη πυρος ... για να βρισκει λυσεις στα προβληματα που απασχολουν τις κοινωνιες ..




Δεν υπάρχουν σχόλια: