Νοεμβρίου 23, 2013

η ανεπροκοπη ελλαδα .. οι προκομμένες χωρες του βορρα


η ανεπροκοπη ελλαδα .. οι προκομενες χωρες του βορρα .. ατελοιωτη ... ντροπη .. και μεσα απο την ντροπη αναδυεται το σιχαμα .. ποσο σιχαμερη ειναι η εννοια της προκοπης ..

το παιρνει ..κατακαρδα ο ελληνας .. σιχαινεται την πατριδα του ..

η επιβιωση .. στον εικοστο πρωτο αιωνα .. αναδεικνυεται .. γινεται θεμα .. απασχολει τους ανθρωπους  .. σε ενα κοσμο που βρισκεται στο απογειο ..λαμπει απο τα θαυματα της τεχνολογιας ..της καινοτομιας .. της αναπτυξης ..

να σμιγουν τα χνωτα τους .. ανθρωποι που καλοπερνανε .. και ανθρωποι που ψωμολυσσανε ..

ο εφιαλτικος κοσμος ..που εχουνε κατα νου .. να εξαπλωνεται απ’ ακρου εις ακρον της γης ..
και μεσα του να διαλυεται καθε εννοια προκοπης

να ζουνε τις ζωες τους .. μεσα σε κατασκευασμενα ..ευθριπτα στεγανα .. σε αντρα πολυτελειας ..οπου παραχωνουνε τους σελεμπριτις

αν ειναι δυνατον .. δεν το χωραει το ανθρωπινο μυαλο .. να δημιουργειται ενας κοσμος  εφιαλτης .. να ειναι αυτη .. η εξελιξη του ανθρωπινου ειδους ..

να προσδινεις χαρακτηριστικα ..ιδιοτητες σε εκροσωπους του ανθρωπινου ειδους ..που τους εξαχρειωνουνε .. τους αφαιρουν καθε τι το ανθρωπινο .. να σε κανουν αδιστακτο στην εξολοθρευση τους ..

ξεκινωντας απο την ηπια μορφη της καταρακωσης του ανθρωπινου ειδους .. τους αποξενωμενους των κοινωνιων .. τους παριες των ανθρωπων .. με ολα τα διαφορα ονοματα που μια αποξενωμενη απο τον ανθρωπο κουλτουρα ..εμπνευσμενη απο φασιστικα .. ναζιστικα .. ρατσιστικα ιδεωδη αφειδως παρεχει ..

στο χειλος που φερνει την ανθρωποτητα .. στον γκρεμο που χασκει ..που συσσωμη ..σαν ολον θα γκρεμοτσακιστει .. και θα χαθει απο προσωπου γης ..

που απαξιωνει ..εθελοτυφλει να δει τον συνανθρωπο του .. σαν διδυμο αδελφο του .. σαν τον ιδιο τον εαυτο του ..

ο θεσμος της θρησκειας ..η πεμπτουσια της .. βαθεια υποκριτικη .. ο ρολος της σκοταδιστικος .. ηταν και συνεχιζει να ειναι .. που βαλθηκε να διαχωριζει τους ανθρωπους σε εκλεκτους και μη .. δημιουργοντας ..μνησικακους .. ανθρωποκτονους θεους .. ο σκοπος της .. να συμβαλει τα μεγιστα .. να συνεισφερει .. στο να αποτελειωσει το εργο που εχει μπει στα σπαργανα .. το δογμα, ο καθενας για την παρτη του .. με το πιο αποτροπαιο σαδιστικο προσωπο στην σημερινη εποχη ..

εχουν μετατρεψει τις εταιρειες ..τις επιχειρησεις σε αδηφαγα αρπακτικα .. ταλανιζονται αδυσωπητα με συνδρομα γαργαντουισμου .. αβυσαλεοι θυλακοι να κορεσουν το απογειο της εννοιας ..για την παρτη μου .. δημιουργωντας απανθρωπους ανθρωπους ..παραφουσκομενους .. ξεχειλωμενους .. στο επακρο ..απο οσα μπορει να βαλει ο νους ..η εννοια για την παρτη μου ..μπορει να σου δωσει .. 

οδηγωντας σε γελοιες καταστασεις .. οτι μπορει να αποκτηθει .. οτι μπορει να αγοραστει στον κοσμο ολο .. να γινει δικο μου .. το συνολο της οικονομικης μονεδας .. στην κατοχη του ενος .. αποκτα την ψευδαισθηση του θεου .. τους θεους που οι θρησκειες προσκυνανε .. στο απειρο

απο την στιγμη που διαχωριζεις τους ανθρωπους σε καλους και κακους ..δεν βρισκεσαι μακρια απο το να απαλειψεις απο την εννοια ανθρωπος .. τα βασικα χαρακτηριστικα της .. αυτο που καθιστα τον ανθρωπο .. ανθρωπο .. που οταν το απαρνεισαι  .. το απαρνιεσαι και στον εαυτον σου τον ιδιο .. δεν υπαρχουν διαφορετικα μετρα και σταθμα οταν ζυγιαζεις τον ανθρωπο ..

στην κουλτουρα ..για την παρτη μου .. για να ειναι πιο ευκολο να αντιμετωπιζεις τους συνανθρπους σου .. τους απαλειφεις καθε ιχνος ανθρωπιας ..

ουτε μηχανες δεν το κανουν τωρα ..
αυτο που στην ουσια γινεται τωρα ..

ζομπι απο ανθρωπους .. την εσχατη καταντια του ανθρωπινου ειδους .. αυτην που απεργαζονται ..αυτην που προωθουν ..

να τους σκοτωνεις χωρις λυπηση .. να δοκιμαζεις πανω τους ολη την δυναμη πυρος που μπορεις να μαζωξεις .. να τους σκοτωνεις .. χωρις ιχνος τυψης .. και να αισθανεσαι οτι κανεις καλο στην ανθρωποτητα ..εξυπηρετεις υπερανω σκοπους .. μια μυθοπλασια που ειναι η βαση αυτη καθε αυτη της καπιταλιστικης αγορας .. αλυπητα να εξολοθρευεις οσους ειναι ανεπροκοποι .. οσους προσπαθουν να σου αρπαξουνε αυτο που εχεις .. αυτο που κρατας για την παρτη σου .. αυτο που το συστημα σου εδωσε την δυνατοτητα να αποκτησεις ..

ο ανθρωπος ..εστω και ενας .. να προσπαθει ματαια να προσαρμοστει πανω στην βαση που απαιτουν  ..σαθροι ..αναλγητοι κανονες .. και θεσμοι .. δημιουργει την αναγκη ..προσταζει να καταρρίφτουν τετοιοι κανονες και θεσμοι .. 

ελευθερη αγορα ..μια ζουγκλα που τα χειριστα ενστικτα βρισκουν προσφορο εδαφος για να αναπτυχτουν .. να εξελιχτουν .. καταρακωνοντας την εννοια ανθρωπος .. την κανουν σαν τα μουτρα τους ..

η ανθρωποτητα αντιστεκεται ..και εχει βαλει ολη την δυναμη της .. για να εξημερωσει τα αγρια θηρια .. που ξαπολυθηκανε για να την αλωσουν .. για να τους εξανθρωπισει..

μεταναστες ..απο τις χωρες που η μαστιγα ..για την παρτη μου .. εισεφρυσε ..καταδιωγμενοι, ανελεητα .. μπηκαν μεσα στα συνορα ..της μητερας ολων των κακων .. σου φεραν τα προβληματα τους στην αυλη σου .. κατω απο το χαλι σου .. μια και αυτοι που εμπνέονται απο το δογμα για την παρτη μου .. απλωσανε τα πλοκαμια τους ..επ’ ολης της οικουμενης  ..ενεσκηψαν σαν αδηφαγες ακριδες .. για να κατασπαραξουν οτι καλυτερο ειχανε ..

αλωσανε την οικουμενη ..τον κοσμο ολο ..
για την παρτη τους ..


ταρακουνιεται το συστημα ..συθεμελα .. για να μπει στις βασεις του .. τις βασεις που συσσωμη η ανθρωποτητα απαιτει .. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: