Οκτωβρίου 15, 2014

αναχρηματοδοτηση .. μετακυλιση .. στον αιωνα τον απαντα ..προτειναν οι ..τραπεζο-τσανακογλυφτες. Και αυτο το γαμημενο ..το μελλον ..ηρθε επιτελους ..εγινε το παρον που ζουμε τωρα .. πηξαμε στα χρεη ..


Uncle Stgm          15/10/2014   01:00

«Δεν θέλουν -και δεν μπορούν- να πάρουν τα λεφτά τους πίσω από εμάς αλλά από τις αγορές».
Σωστό George.

ναι ρε .. George .. σωστο .. το παρακατω σου .. 

Το δημόσιο χρέος (της οποιασδήποτε χώρας) ποτέ δεν αποπληρώνεται οριστικά. Αναχρηματοδοτείται. Δηλαδή μετακυλίεται στο μέλλον.

αλλα .. ολα τα αποκατω ειναι ..κουραφεξαλα .. κουραδες του ..θανατα ..

Το πραγματικό ζήτημα ειναι, άν είναι εφικτή η τμηματική, διαρκής εξυπηρέτηση: η λεγόμενη βιωσιμότητα είναι αυτή η ικανότητα για διαρκή τμηματική, εξυπηρέτηση του χρέους και είναι συνάρτηση αφενός των πραγματικών επιτοκίων του δανεισμού, αφετέρου του ρυθμού ανόδου του ΑΕΠ της χώρας και των πρωτογενών πλεονασμάτων που επιτυγχάνει (τα δύο αυτά, σε τελευταία ανάλυση, εξαρτώνται από τις «ταμειακές ροές», δηλ. το ισοζύγιο πληρωμών συν τις ροές κεφαλαίων).

..γαμησε τα .. μπλεκεις με τα πιτουρα .. που σου πασαρουν με την σεσουλα .. και σε τρωνε οι ..κοτες ..οι τραπεζιτες ..
..καταστρεφεις τα ..φαια σου κυτταρα .. εις ματην .. αχρηστευεις το μεγαλειο σου .. 

Ωστε ..
Το δημόσιο χρέος (της οποιασδήποτε χώρας) ποτέ δεν αποπληρώνεται οριστικά.  Αναχρηματοδοτείται. Δηλαδή μετακυλίεται στο μέλλον.

απο λειψο ..και απο τρελλο μαθαινεις την αληθεια ..αλιευοντας ..τις μισο-αληθειες
(λειψοι ..γιατι παιρνουν τοις μετρητοις αυτα που ξεφουρνιζουν οι λογισταδες ..με τα χοντρα μπακαλο -τεφτερα .. που τους εδωσαν σημασια .. 
σε καθως πρεπει κοινωνιες .. που σεβονται το ..ειναι τους .. θα τους περνανε στο ψιλο .. και στην καζουρα)

εμ βεβαια ..οι τραπεζο-τσανακογλυφτες κυριαρχουν ..και απο αυτους τα κρατη πηρανε τις φαεινες ιδεες ..

αναχρηματοδοτηση .. μετακυλιση .. για να τρωμε με χρυσα κουταλια ..στον αιωνα τον απαντα ..προτειναν οι ..τραπεζο-τσανακογλυφτες

και αυτο το γαμημενο ..το μελλον ..ηρθε επιτελους ..εγινε το παρον που ζουμε τωρα .. πηξαμε στα χρεη .. τα υποζυγια δεν τραβανε ..πια ..

και δεν εχει να κανει με τιποτα .. καμμια ..λιγδερη δικαιολογια .. δεν στεκεται .. οτι οι ανθρωποι ειναι καλοπερασακηδες .. 

ο ανθρωπος εχει ενα απαραβατο δικαιωμα στην ζωη ..και κανενας μαλακας τραπεζιτης δεν μπορει να του το στερησει .. 

τι ..στον αιωνα τον απαντα .. περιμεναν ..οι τραπεζο-τσανακογλυφτες .. να ..αρμεγουν χωρις δραμι ιδρωτα ..τις ανθρωπο-αγελαδες ..



τωρα θα μου πεις.. 
ρε ..ποιος τους γαμαει τους τραπεζιτες .. τους κυβερνητες ..που μας θολωσανε τα μυαλα .. πως χωρις τα λεφτα τους ..δεν μπορουμε να κανουμε ..ρουπι ..

αλλα .. και αυτη ..η γαμημενη νοοτροπια μας .. να δενουμε θηλειες απο τα λεγομενα των τραπεζο-τσανακογλυφτων .. δεν μας αφηνει να δουμε ..δοκαρια στα ματια μας .. το οπτικο πεδιο ..καλυπτεται .. 

δοκαρια ..τεραστια .. μας κρυβουν την θεα .. σε σημειο να μην ..βλεπουμε ..πως γαμαει ο ανθρωπος οταν το θελει ..










Δεν υπάρχουν σχόλια: