Οκτωβρίου 22, 2014

η εξελιξη της τεχνολογιας ειναι αναποφευκτη.. σε πεισμα των νταβατζηδων που εχουν αναλαβει να την φερουν σε περας ..





η ..μαλακισμενη νοοτροπια .. στα ..μικρονοα ανθρωπακια που εμποτισμενα μεχρι τα μπουνια ..με την ιδεα να βγαλουν λεφτα με την σεσουλα .. ακολουθουν ενδεδειγμενη συνταγη-σουπα .. για να χαλασει ..το τεχνολογικο θαυμα που ξετυλιγεται μπροστα μας .. μα δεν θα τους περασει ..

υπερθεση ..λαβρακι ψαρευοντας μεσα στα θολα νερα που δημιουργει η μαλακια που τους δερνει .. ανατρεχει στην εννοια του ..superposition .. της κβαντικης μηχανικης ..συνειρμοι που μπορουν να αποδειχτουν σημαντικοι ..

το μειγμα της εικονικης με την ανθρωπινη πραγματικοτητα .. η παρατηρηση ..ο ανθρωποκεντρισμος ..η κβαντικη θεωρηση του κοσμου .. στο προσκηνιο .. η αντιληψη της πραγματικοτητας σε νεα πεδια .. που μπορει να την οδηγησει σε αγνωστες μεχρι τωρα πτυχες ..

σε μια νεα πραγματικοτητα ..ολοδικη της ..

αν και τα..γκουγκλο-τζιμανια .. αυτο που σκεφτονται ειναι οι διαφημησεις που θα μπορουν να μας πασσαρουν μεσα απο τα γυαλια τους ..

η εξελιξη της τεχνολογιας ειναι αναποφευκτη ..και θα γινει σε πεισμα ολων αυτων που εξ αναγκης , εκ μερους της ανθρωποτητας εχουν αναλαβει να την πανε μπροστα ..αυτων που εχουν αναγαγει την προοδο της τεχνολογιας σε ενα κυνηγι για να εφευρουν τις επομενες ομπρελιτσες για ποτα, που θα τους φερουν λεφτα με ουρα .. μια δραση που τους κατατασσει σε τιποτα παραπανω απο ..προαγωγους ..σκετοι νταβατζηδες .. 

οι νταβατζηδες της τεχνολογιας .. που τους αφησαμε να ..προαγουν ..προαγωγουν .. την εξελιξη της τεχνολογιας .. 


αλλα ..αθελα τους .. ακομα και χωρις να το υποψιαζονται αναμεσα στις φουσκες που θα σπανε γυρω της με παταγο .. η τεχνολογια θα αναπτυσσεται .. χωρις να την αγγιζουν καθολου ..  

Δεν υπάρχουν σχόλια: