Οκτωβρίου 31, 2014

αναπτυξη ..μια σχετικη εννοια .. απολυτη σχεση εξαρτησης με το συνονθυλευμα που ονομαζεται ..αγορες .. ασχετη παντελως με τον κοσμο ..με τους ανθρωπους



αναπτυξη ..μια σχετικη εννοια .. απολυτη σχεση εξαρτησης με το συνονθυλευμα που ονομαζεται ..αγορες ..

ασχετη παντελως με τον κοσμο ..με τους ανθρωπους .. την αναπτυξη τους .. την δικη τους ..αναπτυξη 

.. ανελαβε η ιαπωνια να τρεξει ..το γαιτανακι ..της ποσοτικης χαλαρωσης ..προλαβε την ΕΚΤ .. στο τσακ .. εσωσαν τις αγορες ..που στριμωχτηκαν ασχημα με το σταματημα της χαλαρωσης απο τις ΗΠΑ .. και ολα πεφτουν σαν το καπακι στον τεντζερη σε αυτα που εγραψε πριν απο μερικες μερες .. και ο .. Tyler Durden ..μιλωντας για ..arbitrage..

 ... τρεχουν οι αγορες στην ιαπωνια για να μην χασουν το κελεπουρι .. το τεφαρικι πραγμα ..που τους κερασε ο αμπε .. να εκμεταλευτουν διαφορες στις αξιες .. γρηγορα-γρηγορα ..με το να αγορασουν και να πουλησουν ..ανωδυνα .. χωρις ιχνος κινδυνου .. για να βγαλουν ..εκ του μηδενος ..ευκολα κερδη ..

στοχος ..ο πληθωρισμος .. που εχει ξεχαστει ο μεχρι προτινος ρολος του .. να κατατρωγει ..μεχρι να κατασπαραζει ..τα εισοδηματα των ανθρωπων .. η απολυτη ενσαρκωση του καροτου και του μαστιγιου .. καροτο ..οι αυξησεις μισθων .. μαστιγιο ..ο πληθωρισμος ...

οι αγορες ..χρειαζονται το μαστιγιο ..τον πληθωρισμο .. ειναι ο αερας που αναπνεουν ..  

οι κυβερνησεις ..αδιαντροπα ..εξανδραποδισμενες πληρως στα συμφεροντα των αγορων .. προσπαθουν ..ματαια .. με νομισματικες χαλαρωσεις .. να πετυχουν τον στοχο που εχουν βαλει ..του πληθωρισμου .. που με βασει τα οικονομικα τους .. τους κανονες τους .. που οριζουν τις αγορες ..λεει οτι ο πληθωρισμος βγαινει ..αβιαστα ..οταν οι ανθρωποι καταναλωνουν

αλλα οι ανθρωποι βαρεθηκαν πλεον .. να παιζουν το ρολο του ..χαιβανιου ..για την τερψη των αγορων .. και δεν παιζουν πλεον παιχνιδι .. δεν δημιουργουν ..ζητηση .. και δεν πα να γαμηθει η προσφορα ..

και πως προσπαθει η ιαπωνια ..να αναζοωγονησει το τερας του πληθωρισμου .. με φορους .. τεχνητα 

.. με φορους που πεφτουν πανω στα κεφαλια των ανθρωπων ..με διττο αποτελεσμα ..που ναι μεν ..αυξανει τα ποσοστα του πληθωρισμου .. αλλα ..και χαμηλωνει ακομα περισσοτερο τα εισοδηματα τους .. τα κανει χειροτερα για τους ανθρωπους ..ηταν το κλιμα στραβο .. το στραβωνει ακομα περισσοτερο ..

ακομα και το βαρυ πυροβολικο των αγορων ..η κατοικια .. εχει και αυτη πεσει θυμα στην αδιαφορια των ανθρωπων .. δεν βλεπουν χαϊρι να συνεχιζουν να παιζουν τον ..ρολο του θυματος ..κατοικιες στην ιαπωνια που παραμενουν στα αζητητα .. καθως οι ιδιοκτητες ουτε που νοιαζονται αν τις εχουν ..η οχι .. ειτε αυτοι ειτε και οι κληρονομοι τους ..

η ιδιοκτητη περιουσια ..ο ακρογωνιαιος λιθος που πανω της βασιζεται ολοκληρος ο καπιταλισμος ..χρησιν δολωματος για να ..αγρευει συμμαχους απο μεσαιες ταξεις ..και βαλε ..που εβαζε ..μπροσταρηδες ..μεροκαματιαρηδες .. που εδιναν/(αν) δινουν  ..ψυχη τε και σωματι .. για να υπερασπισουν τα ιδανικα του .. προς τερψιν των ..

η ιδιοκτητη περιουσια .. χανει την εννοια της .. ενθερμοι υποστηρικτες του .. βορα στην αδηφαγια που .. κατατρεχει το ειναι του ..

ε ..τι περιμενες .. τετοιοι ..φαταουληδες που ειναι .. καπιταλισμος ..εκρυπτεν το πραγματικο του ..τσαγανο .. του φαταουλισμου .. το μονο αληθες ..ονομα του .. καλα στον κορφο του ..


σιγα-σιγα .. καθως χανει ..ενα-ενα ..τα ..κακομοιρα πιονια του..  εξελειπει ..εκλειπτειν..

και μιας και μιλωντας για κατοικιες ..το αλλο που βγηκε σημερα ..πως σπαει η φουσκα στις πολυτελεις κατοικιες στο Λονδινο ..που μονο σαν ειδικη περιπτωση μπορει να χαρακτηριστει και βρωμαει σαν ..ξεπλυμα ..στο πλυντηριο που εχει στησει ..η.. της αυτου μεγαλειοτητας ανωνυμος εταιρεια κυβερνηση του καμερον ..

Αμπενομικς ..ποσοτικες χαλαρωσεις ..και το αλλο το φρουτο ..ποιοτικες χαλαρωσεις ..που και αυτες τα ιδια κουμασια θα ειναι .. και οποιαδηποτε αλλη μαλακια ..που θα σκαρφιστουν .. λησμονουν οτι κατα βασει .. χρειαζονται τους ανθρωπους .. που εχουν ομως ..πλεον απηυδησει .. με τα τερτιπια αγορων και κυβερνησεων .. και ..αντιπατιθενται με μια ..ε αστοδιαλο .. νοοτροπια .. να πατε να γαμηθειτε ..συμπεριφορα  ..

τους ζητανε .. να βαλουν ..εθελοντικα .. το κεφαλι τους στο υποζυγιο του πληθωρισμου ..με το ζορι .. οτι θα πρεπει ..να το παρουν αποφαση και να παιξουν το ρολο τους ..ακεφαλα κοτοπουλα ..να τρεχουν και να μην προλαβαινουν .. για την μεγαλη χαρη των αγορων

και βγαινει ο αλλος ..και λεει  .. Ποιοι πανικοβαλουν τους ξενους επενδυτες .. σωνει και καλα .. επιβουλα ..να δημιουργησει μπαχαλο ..στους κρατουντες και επ' αντικατοπτρισμου στους ανθρωπους στην ελλαδα .. να τους δημιουργησει ..συμπλεγματα ενοχης ..να τους κομπλεξαρει .. με το να τους βαλει ιδεες στο μυαλο .. οτι ειναι ..σκετα γαιδουρια και οι αγορες τους αποφευγουν ..σαν ο διαλος το λιβανι .. 

ρε ..αντε παγαινε απο δω .. 
Ποιοι πανικοβάλλουν τους ξένους επενδυτές!


Δεν υπάρχουν σχόλια: