Οκτωβρίου 21, 2014

Παπανδρόπουλος:.. βολεμένοι και μόνον ζημιές προκαλούν στην κοινωνία .. στην κοινωνια .. εννοια ..που την ..κωλογαμησανε .. να την ..ξανα-εφευρουμε ..


"Αν λοιπόν η κυβέρνηση θέλει ανάπτυξη, ας αρχίσει να καταπολεμά τις παραπάνω αγκυλώσεις. Ας αρχίσει επιτέλους να εφαρμόζει νόμους που η ίδια ψηφίζει και ας πετάξει έξω από ζωτικές θέσεις της οικονομίας αυτούς που συνειδητά την υπονομεύουν. Εδώ που έχουν φθάσει τα πράγματα, οι κ.κ. Αντώνης Σαμαράς και Ευάγγελος Βενιζέλος δεν έχουν κανέναν απολύτως λόγο να μην συγκρουστούν με δόλια συμφέροντα και ιδιοτελείς προθέσεις, που μόνον υψηλό κόστος έχουν.
Ας παραμερίσουν λοιπόν όλους αυτούς που τελικά είναι βολεμένοι και μόνον ζημιές προκαλούν στην κοινωνία."


οι βολεμενοι ..καταντησαν οι ιερες αγελαδες ... που τις αφηνουμε να χεζουν ..ελευθερα μεσα στα σπιτια μας .. στα μερη μας ..

μνημονια .. μεταρυθμισεις ..απο τα πανω .. απο τους δανειστες .. που το μονο που σκιαζονται ειναι τα γαμημενα τους τα λεφτα .. δυαρα δεν δινουν για αυτο που πραγματικα φερνει αναπτυξη ..

μνημονιο; ..μνημονιο ελληνικης κατασκευης .. με προγραμμα ελληνικο .. απο ελληνες με ..ραχη ορθια ..και οχι σκυμμενη .. και να πα να γαμηθουν οι δανειστες .. που να στοχευει να θεραπευσει την πασχουσα απο αρτηριοσκληρωση κρατικη μηχανη ..

να ακουγεται η λεξη .. επιχειρηματικότητα ..και να σημαινει κατι .. που ολοι συνφωνουμε ... και οχι ..ενα απεχθες εργαλειο στα χερια του καθε μαλακα .. αεριτζη .. καταφερτζη ..


Παπανδρόπουλος: Αν λοιπόν η κυβέρνηση θέλει ανάπτυξη,..  .. θελει; .. αμφισβητείται ..πατοκορφα .. - 


Παπανδρόπουλος:.. βολεμένοι και μόνον ζημιές προκαλούν στην κοινωνία .. στην κοινωνια .. εννοια ..που την ..κωλογαμησανε .. να την ..ξανα-εφευρουμε .. 

για την κοινωνια ..να το ακουμε συνεχεια αυτο .. και να το επαληθευουμε σε ολες τις διαστασεις του .. να μας ριζωσει βαθεια μεσ’ το μυαλο .. να γινει η ακρογωνιαια πετρα που πανω της ..θα βασιζεται καθε πολιτικη που ξεμυταει ..

για την κοινωνια .. η εννοια να γινει .. φυλλο και φτερο ..για .. να καταλαβαινουμε ολοι .. τι σημαινει


να γινει ..βδελα στο μυαλο μας ..τοσο που να ξεσκεπαζεται ..αυτοματα οποιος ..κωλομαλακας .. το χειριζεται ..δολια ....υπουλα ..για να μας τουμπαρει ..για να βγει απο πανω .. να μας τη φερει .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: