Δεκεμβρίου 25, 2010

Η αναταραχη (χαος) στην οικονομια οδηγει στην δημιουργια νεων καταστασεων.

Στο αρθρο στο newsbeast.gr απο την συνεντευξη του Γιαννη Μπουταρη σε σκοπιανο ΜΜΕ, «Με εκπλήσσει που δεν είσαστε περήφανοι για τη Σλαβική καταγωγή σας. Δεν χρειάζεστε άλλες ιστορίες!»

Απανταει ο Γιαννης Μπουταρης στην ερωτηση

"Η Ελλάδα αντιμετωπίζει μια σοβαρή οικονομική κρίση. Πιστεύεται ότι το αποτέλεσμά αυτής της κρίσης θα οδηγήσει σε πολιτικό εκσυγχρονισμό ή θα ωθήσει σε λαϊκίστικη ρητορική;"

ως εξης ..

"Τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, φυσικά, θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή στην οικονομία, αλλά οδηγεί και στη δημιουργία νέων καταστάσεων που μπορεί να οδηγήσουν στην αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό των πολιτικών απόψεων. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο."


"Τα οικονομικά μέτρα που έλαβε η ελληνική κυβέρνηση, φυσικά, θα προκαλέσουν μεγάλη αναταραχή στην οικονομία, αλλά ..

.. οδηγεί και στη δημιουργία νέων καταστάσεων ..
"

η αναταραχη, το χαος .. οδηγει και στη δημιουργια .. νεων καταστασεων .. η μονη αξιολογη .. αξιοπροσεκτη πτυχη του χαους .. που ωθει σε νεες καταστασεις .. και με δεδομενο οτι .. η αναταραχη δεν ηρθε .. οταν ολα τα πραγματα (οι καταστασεις, οι συνθηκες) .. ηταν μελι-γαλα .. μεσα στο συστημα .. υπηρχαν (και υπαρχουν) .. πολλες αιχμες που δοκιμαζουν το ιδιο το συστημα .. αιχμες απο τα σημεια ασταθειας του συστηματος .. στο συστημα εκ θεμελιων .. υπηρχαν εστιες προβληματων .. που το συστημα .. αυτο καθε αυτο .. αδυνατουσε να προσφερει λυσεις

αυτη η δημιουργια νεων καταστασεων .. ειναι δυνητικη .. αλλα και ακομα περισσοτερο απο μια απλη υποθετικη αποψη .. λεγοντας το σταρατα .. εχουν .. την δυναμικη ..

".. που μπορεί να οδηγήσουν στην αλλαγή και τον εκσυγχρονισμό των πολιτικών απόψεων. Είμαι αισιόδοξος και πιστεύω ότι τα πράγματα θα πάνε προς το καλύτερο."

.. οχι μονο μπορει .. αλλα .. θα οδηγησουν .. σε αλλαγη και εκσυχρονισμο των πολιτικων αποψεων ..

.. και το αισιοδοξος .. με στομφο ..

η παρουσια του Μπουταρη .. στα 'πραγματα' της Θεσσαλονικης .. και της Βορειας Ελλαδας .. αποδεικνυεται καταλυτικη .. προς σε αυτην την κατευθυνση .. και ενδεικτικη της μεταστροφης των κατοικων της .. εκφραστης της θελησης τους .. η επιλογη του ως Δημαρχος ..καιρια.

Δεν υπάρχουν σχόλια: