Δεκεμβρίου 09, 2010

O ανταγωνισμος .. και διαιρει και βασιλευε ....

..ο ανταγωνισμος .. και τα αποτελεσματα του ..

..αντι να ασχοληθεις πως να γινεσαι καλυτερος .. παραμενεις στασιμος .. και ασχολεισαι με το να κοντυνης ολους τους αλλους γυρω σου ..

.. και δωστου κτυπηματα .. πανω απ' τη μεση .. κατω απ' τη μεση ..στα αχαμνα .. τελειωμο δεν εχουν .. μεχρι να τον καθισεις κατω .. να τον κανεις να σκυψει στα γονατα .. να αισθανθει την ψυχη του να βγαινει απο το σωμα του .. για να αγαλιασεις ..με ηδονη

.. και τι κερδισες .. κερδισες ενα αγωνα; .. νικητης και τροπαιοφορος; .. αναρωτηθηκες ποτε ποσο ψηλωσες; .. αν ψηλωσες καθολου; .. στα ιδια εμεινες .. το μονο που εκανες ειναι .. να κοψεις σε μεγεθος .. καθε εναν .. που ειχε την αναιδεια να ψηλωσει παραπανω απο σενα .. παραμενεις ..κοντος και αχαμνος

μεσα στον ανταγωνισμο ..κρυβεται .. ελοχευει .. βασιζεται .. και η αρχη του ..διαιρει και βασιλευε ..

.. ολοι .. απο δεξια σε αριστερα .. καταφερνονται εναντια .. στις τραπεζες .. τους τοκογλυφους-επενδυτες .. τους λογης-λογης Bildebergers του κοσμου ..

.. και αναρωτιεται κανεις .. πως τα καταφερνουν .. να επιβαλλουν την θεληση τους ..σε ενα κοσμο που ειναι εναντια στα σχεδια τους ..

... αλλα γιατι να αναρωτιεται .. αφου ο λογος για αυτην την επικρατηση τους .. μας κοιταζει στα ματια .. και μας το φωναζει αγρια στα αυτια ..

.. ανταγωνισμος .. αυτος ..ο τροπος ζωης .. που ωθει τους ανθρωπους .. οχι να γινουν καλυτεροι .. αλλα το πως θα κανουν ..χειροτερους ολους τους ολους .. για να επιπλευεσουν οι ιδιοι ..

..διαιρουνε τον κοσμο οι ιδιοι οι ανθρωποι .. για να βασιλευουν ..οι τραπεζες .. οι τοκογλυφοι-επενδυτες .. οι καθε λογης .. Bildebergers ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: