Φεβρουαρίου 26, 2015

αριστεροι ..και δεξιοι ..να δουλεψουν ..μαζι .. χωρις να ..ντρεπονται ..ο ενας τον αλλον .. χωρις να φαγωνονται .. χωρις να εχουν ..αδιαπεραστες ..αξεπεραστες ..γραμμες .. χωρις να πολεμανε ..αδικα ..και ασκοπα .. και να σκοτωνονται στις επαλξεις ..των ..νι ..και ..των ..σιγμα ..της αριστερης η δεξιας ..ιδεολογιας .. τους ..



πισω απο αυτο τον ..βδελυρο και βρωμερο ..τιτλο ..ανακαλυψα ..πραγματικα μαργαριταρια ..

εχει φερει .. αναστατωση ..κοσμογονια στην ελλαδα ..η περιπετεια της ελλαδας ..με τον ερχομο του συριζα στην κυβερνηση ..


κατι ..καινουργιο ..ανατελει .. στην ελλαδα  και δυο πραγματα ..απο την δεξια ιστοσελιδα του .. προσεξα που πιστοποιουν αυτη την ταση ..


Παραξενος                                       26/02/2015   11:59
"Δεν μπορεις να αποτρέψεις κάποιον που θελει με ολη του την ψυχή να εκλείψει απο προσώπου γης."
Το θέτεις πολύ σωστά δυστυχώς. Και οι Δυτικοί έχουν ανάλογα προβλήματα έλλειψης θέλησης για ζωή αλλά τους σώζει το ότι έχουν προλάβει να κατασκευάσουν δομές που κάνουν έργο (οικονομικό, δικαιϊκό, πολιτικό) με απρόσωπο τρόπο, δηλαδή λειτουργούν ακόμη κι αν τα άτομα έχουν αποβλακωθεί.

η ..ελειψη θελησης ..ζωης .. πολυ βαρυ ..αλλα μπορει και να εκφραζει ..τους ..καπιταλιστικους παραδεισους της ..δυσης ..
και η ..δυση ..σωζεται .. σωθηκε .. επειδη κατασκευασε ..δομες .. αυτοματες .. να δουλευουν για αυτους ..χωρις αυτους .. δεν χρειαζεται τους ανθρωπους .. και μια και οι ανθρωποι ..δεν χρειαζονται ..αποβλακωνονται ..
κατι που δεν υπαρχει στην ελλαδα .. οι δομες ..που νακανουν εργο ..χωρις αυτους ..

και το ..δευτερο πραγμα ..το πιο ουσιαστικο ..


Αιρετικος                                                 26/02/2015   12:37
Οφείλουμε να δούμε τα πράγματα από μιά άλλη σκοπιά...Ήγγικεν η ώρα να δουλέψουν όλοι υπεύθυνα και πολύ, αριστεροί και δεξιοί, με πίστη, ρεαλισμό και συνέπεια... Η κυβέρνηση να αρχίσει να νομοθετεί και να πράττει (σταματώντας τις επαμφοτερίζουσες δηλώσεις) με πραγματισμό, όραμα και σύνεση και η αντιπολίτευση (τακτοποιώντας και τα του οίκου της) να στηλιτεύει και να επισημαίνει τα κακώς κείμενα...Κρυφές προσδοκίες για μικροκομματικά οφέλη δεν πρέπει να βρουν πρόσφορο έδαφος...Οι σκεπτόμενοι πολίτες (και είναι περισσότεροι απ΄όσους φαντάζονται τα κομματικά επιτελεία) θα συνταχθεί με αυτόν που θα δώσει παράδειγμα σοβαρότητας...

αριστεροι ..και δεξιοι ..να δουλεψουν ..μαζι .. 

χωρις να ..ντρεπονται ..ο ενας τον αλλον ..

χωρις να φαγωνονται .. 

χωρις να εχουν ..αδιαπεραστες ..αξεπεραστες  ..γραμμες .. 

χωρις να πολεμανε ..αδικα ..και ασκοπα .. 


και να σκοτωνονται στις επαλξεις ..των ..νι ..και ..των ..σιγμα ..της αριστερης η δεξιας ..ιδεολογιας .. τους ..

και το κανουν ..οι μαλακες ..
τι  ..το 80% ..ειναι ολο του ..συριζα ..








Δεν υπάρχουν σχόλια: