Φεβρουαρίου 06, 2015

την ..πληρη καταργηση ..των μετρητων ..μοντέλο εργασίας.. τι λεει αυτος .. δεν τον περιμενα .. αξιζει ..να το βαλει κανεις στο μυαλο του ..


Διογενης                                                            06/02/2015   09:20
Μάλλον λοιπόν έχει σχέδιο να βγει από το ευρώ χωρίς σχέδιο.
Θα πάει έτσι επίτηδες χωρίς σχέδιο, με τη ρευστότητα των τραπεζών να έχει εξαντληθεί πλήρως. Αυτό όμως δεν θα γίνει χωρίς λόγο. Υποψιάζομαι ότι συγκεκριμένοι διεθνείς κύκλοι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν εκ νέου την Ελλάδα ως πειραματόζωο, με στόχο την πλήρη κατάργηση των μετρητών. Θα πουν δηλαδή "δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τα μετρητά, αλλά θα επιτρέπουμε τις διατραπεζικές συναλλαγές". Και αυτό θα γίνει σιγά σιγά μοντέλο εργασίας. Θέλουν να δουν αν και κατά πόσο θα πετύχει.
Αυτό είναι μόνον μια αυθαίρετη υποψία, θα δείξει αν και πώς θα υλοποιηθεί.


τι λεει αυτος ..  δεν τον περιμενα .. αξιζει ..να το βαλει κανεις στο μυαλο του ..

Υποψιάζομαι ότι συγκεκριμένοι διεθνείς κύκλοι σκοπεύουν να χρησιμοποιήσουν εκ νέου την Ελλάδα ως πειραματόζωο, ..

.. εχει γινει ..συνηθεια .. το ..πολυμηχανο ..ποντικι .. για να βρει ..το ..τυρι .. 

με στόχο την πλήρη κατάργηση των μετρητών.

την ..πληρη καταργηση ..των μετρητων ..

δεν μπορούμε να επιτρέψουμε τα μετρητά..

ασαφης ..η διατυπωση ..δεν ειναι ..πληρως ..ορισμενη ..αλλα ..και παλι ..
παιρνοντας τα στοιχεια ..εστω και χωρις ..συγκεκριμενοποιηση .. μπορουν να βγουν συμπερασματα ..τι την ωθει αυτη του την τοποθετηση ..τι σημαινει ..
να ..μην επιτραπουν τα μετρητα στις δοσοληψιες των ανθρωπων .. οι ανθρωποι θα ασχολουνται στα καθημερινα τους ..χωρις ..τα μετρητα .. μισθοι ..αποζημιωσεις ..ολα θα φυγουνε ..

.. θα μεινει ..μονο η εργασια ..η παραγωγικη διαδικασια ..θα παραμεινει .. τα προιοντα θα διακινουνται ..οπως πριν αλλα χωρις εμπορικες ανταλλαγες ..
υπαρχουνε .. αστειρευτες πηγες .. η προσφορα ..ξεπερναει τις αναγκες ..και εκει που δεν τις ξεπερναει ..θα δοθουν αλλα κριτιρια για την παροχη τους .. ειναι ..κοντα στο μηδεν ..για την συνολικη παραγωγη .. και την ζητηση αυτη καθ’ αυτη για αυτα τα προιοντα με περιορισμενες πηγες ..που δεν θα επηρρεασει το ολο συστημα ..
στις περρισοτερες γκαμες ..προιοντων .. η παραγωγικη διαδικασια ..ειναι σε θεση .. να παραγει προιοντα  
που να καλυψουν τις αναγκες του παγκοσμιου πληθυσμου .. να καλυψει ..οποιασδηποτε ζητηση ..
να καλυπτεται οποιαδηποτε ..ζητηση .. χωρις να μπαινουν ..τα μετρητα στην μεση .. τα μετρητα ..μπερδευουν την κατασταση ..
να ..εξαντλησει ..ολο το δυναμικο .. το ανθρωπινο δυναμικο .. μεχρι τα εσχατα ορια του ..
οι οικονομικες ..δοσοληψιες ..τροχοπεδη σε αυτην την ..προοπτικη ..αυτον τον στοχο ..
ενα περιβαλλον ..που τιποτα δεν θα παει ..χαμενο .. οπου οι ανθρωποι θα καταλαμβανουν την θεση τους στην ιεραρχια ..πραγματικα μεσα απο την αξια τους .. γιατι οι ανθρωποι θα εχουν ολες τις ευκαιριες .. απο εκπαιδευση και ολες τις αλλες δομες ..πληρως αφοσιομενη στην αναδειξη ολων των ταλεντων των ανθρωπων ..και των πιο ..καλα κρυμμενων και σε ολους τους ανθρωπους ..

αλλά θα επιτρέπουμε τις διατραπεζικές συναλλαγές..

επιτρεπουμε τις διατραπεζικες συναλλαγες .. διατραπεζικες συναλλαγες ..με μετρητα ..θα διατηρηθουν .. οτι οι τραπεζες ..θα ..διοχετευουν την ρευστοτητα ..κατα την αναγκη ..οπως οι παραγωγικες διαδικασιες σε καθε χωρα ..σε καθε ενοτητα .. το απαιτουν .. χωρις την προηγουμενη κυρια λειτουργιας του ..μεσω δανειων .. μια εξισσοροπηση της διεθνης σκηνης .. ενας ρολος .κλειδι .. αλλα τελοιως διαφορετικος απο τον σημερινο ..  

Και αυτό θα γίνει σιγά σιγά μοντέλο εργασίας.
θα ..γινει σιγα-σιγα ..μοντελο εργασιας ..
υπαρχουν πολλα κενα .. σε αυτην την ιδεα .. αλλα ..παντοτε ..οι ιδεες ετσι ξεκινουν ..γεμιζουν ..τα κενα .. μονο οταν αρχιζουν να εφαρμοζονται ..

Θέλουν να δουν αν και κατά πόσο θα πετύχει.


..ιδιοφυεις ..οι ιδεες .. και ..οπωσδηποτε θα πετυχει .. ειναι ..ακατανοητη .. η συνεχιση του παροντος συστηματος .. η ..απροσκοπτη σπαταλη ..ανθρωπινου δυναμικου ..και χαραμισμα ..παραγωγικης δραστηριοτητας σε ανουσιες διαδικασιες ..οφειλει να σταματησει ..
.. ενα επομενο σταδιο ..στην εξελιξη του κοσμου ..της ανθρωποτητας .. ευκταιο ..και εφικτο ..




Δεν υπάρχουν σχόλια: