Φεβρουαρίου 06, 2015

αναδιοργανωση


αναδιοργανωση

η ..τωρινη δομη των δανειων ...βγηκε απο την αναγκη να σκεπασουν τον ..κοπρο του αυγεια .. να τα ..εξαγνισουν με το να τα ονομασουν .. τα δανεια του επισημου φορεα .. που να μην βρεις ακρη ..στα πως ..που ..και ..ποτε ..καθως και ποιοι .. μπλεχτηκαν σε δανεια ..που φερουν την σταμπα ..ειδεχθη ..
και το ..να καταπιαστεις ..να ξοδεψεις ενεργεια .. για να ..ενωσεις τα νηματα ..που επλεξαν αυτον τον φαυλο κυκλο .. ειναι μια ανουσια διαδικασια ..

αυτο που προεχει .. ειναι να εξασφαλιστει ..οτι δεν θα ..ξαναγινουν ποτε ..

το ..να μην ξαναγινει ..ποτε ..ουτως ωστε να γινει ενα οροσημο ..η ημερομηνια αναληψης της κυβερνησης απο τον συριζα .. της εποχης ..πριν ..και της εποχης ..μετα ..

να τους βουλωσεις ..μια και καλη τα στοματα ..ολων των ..καραδεξιων ..

που το χουν ..γραμμενο ..αμετι-μουχαμετι .. οτι οσοι αποτελουν τον κυβερνητικο μηχανισμο ..θα επιδοθουν σε ..οργια ατασθαλιων ..οπως και οι προκατοχοι τους .. οπως εκαναν ..τα μαναρια της ιδιας της καραδεξιας ..που μας κυβερνουσαν μεχρι τωρα ..

να ..τους κανουν ..να καταπιουνε την γλωσσα τους ..

ειναι συμβατικη η εννοια του νομισματος .. που κατ’ εμε .. τι ..ευρω ..τι ..δολλαριο ..τι ..λιρα ..τι ..μαρκο ..τι ..δραχμη ..το ..κωλοχαρτο ..αυτο ..και μονο .. αντικατοπτριζει την εννοια του νομισματος ..σαφεστατα ..

το κεφαλαιο ..με την ευρεια του εννοια ..και οι ιδιοτητες της ..συσσωρευσης ..της διαχειρησης του .. της ..κατανομης του ..που το ερμηνευουν, το περιγραφουν και το καθοριζουν .. εισχωρει σε καθε οντοτητα που οργανωνεται σε κεφαλαιο βασει των κανονων που ξεπηδανε απο αυτην καθ’ αυτην την διαδικασια οργανωσης του .. αυτοφυεις ιδιοτητες

η πρωτη βαθμιδα ..και θεμελιωδης δυναμικη της χωρας

την πρωταρχικη του οντοτητα ..τον ιδιο τον ανθρωπο

οι ικανοτητες ..η εμπειρια ..η εκπαιδευση συμβαλουν στην συσσωρευση του κεφαλαιου την ποιοτητα και ποσοτητα του .. στην ιδιοποιο διαφορα της αναπτυξης του συνολου της χωρας
αυταρκης

απο την πρωτη βαθμιδα του .. το ανθρωπινο κεφαλαιο ..

η αναδιοργανωση της παρουσας δομης που να αντικατοπτριζει την μετατοπιση απο το ..κωλοχαρτικο κεφαλαιο στο προγενεστερο επιπεδο στο οποιο περιεχεται ..και αποτελει μερος του .. το ανθρωπινο κεφαλαιο ..

  να σπασουνε νοοτροπιες


το ανθρωπινο κεφαλαιο ..ζει και βασιλευει ..και απο αυτο η ελλαδα εχει πλεριο .. 


Δεν υπάρχουν σχόλια: