Ιανουαρίου 03, 2012

Η βαση στηριξης του καπιταλισμού στις κοινωνιες. Το ..αναφαιρετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου να θελει να γινει εκατομμυριούχος.

Η βαση στηριξης του καπιταλισμού στις κοινωνιες. Το ..αναφαιρετο δικαιωμα του καθε ανθρωπου να θελει να γινει εκατομμυριούχος.

"drider είπε:
03/01/2012 στις 1:36 pm

Ούτε ανίκανοι είναι ούτε αναποτελεσματικοί. Προσκολλημένοι είναι σε συγκεκριμένες ιδεολογικές απόψεις και ειδικά συμφέροντα. Αναφέρομαι και στους έξω (ευρωπαίοι) και στους μέσα (κυβέρνηση).
"

προσκολλημένοι είναι .. οι αγορες .. και συνεχεια οι αγορες .. μας (τα) ..εχουν πρηξει .. με τις αγορες .. μα την σερβιρουν .. αυτην την πανακεια .. σαν μαννα εξ ουρανου ..

και τι ειναι οι αγορες ..μια συμμορια απο αδιστακτους μεσαζοντες .. μοναχοφαηδες .. που τρωνε και καλοπινουν .. στις πλατες αλλων .. αυτων .. που μοχθουν ..

εχουν κεφαλαια σου λεει ο αλλος .. και οι ανθρωποι χρειαζονται τα κεφαλαια .. και απο που τα βρισκουν αυτα τα κεφαλαια .. απο ποσοτικες χαλαρωσεις

τις προαλες η ΕΚΤ εδωσε τζαμπα χρημα .. και ξεσαλωσαν .. να ηταν και αλλα .. τα καταπιε ..ο βοθρος .. και δεν γεμισε ..

δεν τα βγαζουν απο τις τσεπες τους .. τα περιμενουν απο τα κρατη ..

αυτα που ηδη μπηκαν στις τσεπες .. μπηκαν σε τσεπες γεματες καβουρια .. αδυνατον να τα βγαλεις .. η τα εχουν ηδη ξοδεψει .. και πανε πια .. τα υψηλα δωματα .. εχουν και υψηλες απαιτησεις .. ενα τροπος ζωης .. που ξεπερναει λογικες .. που με τα λεφτα που ξοδευουν .. μπορουν να ζησουν χιλιαδες οικογενειες ..

στηριζεται πανω στην μεγαλυτερη μαλακια .. που δερνει τον ανθρωπο .. βγαινει .. ο καθε ενας .. οσο αχαμνος και να ειναι .. και να υπερασπιζεται τον καπιταλισμο .. να θελουν οι ανθρωποι να γινουν εκατομυριουχοι .. να τρωνε με χρυσα κουταλια .. και να εχουν ολους τους αλλους υπηρετες τους .. και να σκιζονται να εκπληρωσουν την καθε μαλακισμενη επιθυμια τους ..

πανω σε αυτην την μαλακια .. στηριζεται ο καπιταλισμος .. τα στοιχηματα .. τα λοττο .. τα εκατομυρια που υποτιθεται .. οτι σκορπανε .. για να γινουν ολοι εκατομυριουχοι ..

γινετε .. σε τετοιο σημειο .. που ο αλλος ακομα και να πεθανει .. ειναι ετοιμος .. για να υπερασπιστει το δικαιωμα του .. να γινει καποια μερα ..εκατομυριουχος .. στην θεση του εκατομυριουχου .. και πανω σε αυτην την μαλακια του .. πεζευουν .. οι αγορες .. και γαμανε τον αδοξαστο στους ανθρωπους ..

και επειδη ανεχεται .. αφηνει αυτους που εχουν γινει εκατομμυριούχοι .. να του καθονται στο σβερκο .. και να τον ταραζουν στις φαπες και στα χαστουκια .. και να λεει ..και ευχαριστω .. και απο πανω ..

δεν εχουν τιποτα αλλο μεσ' το μυαλο τους .. παρα να ξεζουμιζουν ..οτι καλο βγαζει ο ανθρωπινος νους

Δεν υπάρχουν σχόλια: