Ιανουαρίου 11, 2012

Ατομικοτητα. Οι μοναδες παλλονται. Αλληλενδετα. Συγχρονισμος στα πεδια των ιδεων. Ιδεες προς την ολοκληρωση τους σε αρχες.

Ξεκαθαριζοντας τις εννοιες, δεξιος και αριστερος. Απαλείφοντας του τονους που οι καπιταλιστικες κοινωνιες επεβαλαν.

"Οι εννοιες δεξιος και αριστερος συνυπαρχουν μεσα μας, η ατομικοτητα μας και το ανεξελεγκτο 'εγω' μας και η προσγειωση στο οτι δεν ειμαστε μονοι σε αυτον τον κοσμο."

.. ατομικοτητα ... παλλονται .. αλληλενδετα .. συγχρονισμος .. στα πεδια των ιδεων .. ιδεες που τεινουν στην ολοκληρωση τους σε αρχες .. και με την ολοκληρωση τους σαν αρχες .. στην ολοκληρωση του ανθρωπου .. και μεσα απο την ολοκληρωση του ανθρωπου .. στην ολοκληρωση των κοινωνιων που μεσα τους δρα και ζει ..

τα συστηματα εναλασσωνται .. παρερχονται .. ξεπερνιονται .. ξευτελιζονται .. υποτασσονται .. ιδεες ..αρχες που προσταζουν .. που καταλυουν την εννοια ανθρωπος .. που την υποδουλωνουν στα εσχατα .. που την αντιμετωπιζουν σαν ενα τιποτενιο αντικειμενο .. πεταγονται στα σκουπιδια ..μια-μια .. ξεδυαλυνοντας τις αυταπατες .. ξεκαθαριζοντας την ηρα απο το σιταρι .. οικονομια, κερδη, εισοδηματα .. με οποιαδηποτε μορφη και αν παρουσιαζονται .. που αναδεικνυονται .. που αποτελουν τροχοπεδες στην ανελιξη του ανθρωπου .. περνιονται σβαρνα .. εξαφανιζονται ..

αληθινος προς τον εαυτο του .. απο οποιοδηποτε μετεριζι και αν ορμειται .. απο οπου τον ερριξε η τυχη η γεννηση του .. μεχρι στο σημειο που να αναγνωριζει .. οτι, οτι ειναι αληθινο στον ενα .. ειναι αληθινο και στον καθενα .. οχι να καπηλευτει .. αλλα να ενσωματωθει .. ψυχη τε και σωματι .. σε αυτο που αναδεικνυεται καθημερινα ..

μια τετοια ταση μεσα στον ανθρωπο ειναι παγκοσμια .. ξεπερνα τα ορια ..ολων των χωρων, φυσικων και νοητων .. που αποδεικνυονται στενα .. και στεναχωρα .. ασφυκτειουν .. και κατω απο την πιεση σκαζουν

και βημα-βημα αναδυεται σε αυτο που πραγματικα ειναι .. και η ταση αυτη μεσα στον ανθρωπο ειναι τοσο δυνατη .. λαιλαπας που παρασερνει τα παντα στο διαβα του .. ουαι και αλιμονο .. τοις ηττημενοις

Δεν υπάρχουν σχόλια: