Ιανουαρίου 26, 2012

Ελλαδα. Μμνημονια. Την προοριζουν για τον φτηνο-εργασιο-βολωνα της ευρωπης .. επεται .. Πορτογαλλια .. Ιρλανδια .. Ισπανια .. και ..και ...και ..

Σε λίγο θα μας λένε και οι Ευρωπαίοι ότι δεν διάβασαν το Μνημόνιο | ANTINEWS


Μνημονια .. δεν το διαβασαν οι ευρωπαιοι .. μωρε τι μας λες; .. περικοπες μισθων .. αποδοχων .. για να ενισχυσουν την ανταγωνιστικοτητα ..

.. προετοιμαζουν την Ελλαδα .. για μια φτηνη εργασιακη αγορα .. ελληνες .. φτηνα εργατικα χερια .. να δεις αναπτυξη τοτε .. μια νεα Τουρκια ..

..ματσο .. τα επενδυτικα κεφαλαια .. θα στριμωχνονται .. ποιος να πρωτο-προλαβει .. να μην χασει την ευκαιρεια .. τις εκπτωσεις ..

.. αντι να ψαχνουν .. με το κυαλι .. ..χωρες του σκοτωμου ανα την υφηλιο .. γιατι να μην τις δημιουργησουν

.. θα ενσκηψουν στην ελλαδα .. σαν ακριδες .. θα λιγδωσει το εντερο του ελληνα .. ποιος την χαρι του ..

... οταν ολοι ..θα ψωμο-λυσανε .. και δεν θα 'χουν που την κεφαλην κλειναι .. θα ειναι πληρως ..ικανοποιημενοι .. και με μισθο ..σκλαβου .. που λεει ο λογος ..

.. η ελλαδα .. ο φτηνο-εργασιο-βολωνας της ευρωπης .. επεται .. Πορτογαλλια .. Ιρλανδια .. Ισπανια .. και ..και ...και ..

κριση .. βαζει κανενας στο νου .. τα πιο απιθανα πραγματα .. δολοπλοκιες, συμπαιγνειες σε βαρος .. και αλλα παρομοια ..

και η πραγματικοτητα σε κοιταζει .. καταματα .. και σου λεει ..μαλακα .. μου κοστιζεις πολυ .. μου ελαφραινεις το ..πουγκι .. μεχρι εκει που δεν παιρνει .. δεν παει αλλο ..

απλες καπιταλιστικες συνταγες .. δεν αλλαξε τιποτα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: