Ιανουαρίου 27, 2012

Παρα πολλοι ανθρωποι θελουμε να αντιδρασουμε, δεν ξερουμε ομως με ποιο τροπο.

Θα διαπραγματευθεί ο κ. Παπαδήμος ή θα το παίξει … Παπανδρέου; | ANTINEWS

Μ.Γ είπε:
27/01/2012 στις 11:12 am
"Παρα πολλοι ανθρωποι θελουμε να αντιδρασουμε, δεν ξερουμε ομως με ποιο τροπο."

τωρα .. τι να πεις .. και να του πεις .. αυτο-οργανωση .. απο τα κατω .. αποριων .. εναυσμα .. φταιει ο .. συγκεντρωτισμος της κοινωνιας .. του κρατους ..
να τα περιμενουμε ολα .. απο την ευφυεια των αρχηγων των κομματων .. τα μαγικα ραβδια τους ..

η οργανωση του κρατους .. απο τα κατω .. σκαλι-σκαλι .. κλιμακα-προς-κλιμακα .. επιπεδο-με-επιπεδο .. να ξεπεραστει το εμποδιο .. ελειψης πληροφορησης .. τον πανζουρλισμο που φερνει .. το τι θελει ..ο διπλα .. η ακομα πιο λιανα .. το διπλανο επιπεδο .. σε ολη την βαθμιδα της ιεραρχιας για καθε επιπεδο .. για καθε κλιμακα .. μεχρι την πιο πανω κλιμακα .. το κρατος το ιδιο ..

τα προβληματα .. που απαιτουν λυσεις .. ειναι ειδικα σε καθε βαθμιδα της ιεραρχιας ..και οι λυσεις θα ειναι αποτελεσματικες .. μονο αν δοθουν μεσα απο το πλαισιο της βαθμιδας απο οπου ξεπηδανε .. απο την πιο κατω βαθμιδα μεχρι την πιο πανω .. με την πιο κατω βαθμιδα να την αποτελει ο ..σκετος ο ανθρωπος .. τα προβληματα τα οποια εχει .. και τις λυσεις που απαιτουνται .. συνεχιζοντας με την οικογενεια του .. το μερος που ζει .. το επαγγελμα που κανει .. ολα μεσα στην κλιμακα της ιεραρχιας .. βαθμιδα-σε-βαθμιδα .. τα προβληματα της καθε βαθμιδας .. και οι λυσεις που θα δοθουν μεσα στα πλαισια αυτης της βαθμιδας .. καθ' αυτης .. και πανω σε αυτες τις λυσεις .. οργανωνονται μια-μια ολες οι απο πανω βαθμιδες ..

στην σημερινη εποχη .. βγαζουν αποφασεις ..οι απο πανω .. χωρις να υπολογιζουν τους ..απο κατω .. οι παραμετροι που μεσα στα πλαισια τους ..αποφασιζουν .. δεν λαμβανουν υπ' οψιν .. τους απο κατω .. τον σκετον ανθρωπο ..

μεσ' το μυαλο τους .. κυριαρχει η σκεψη .. οτι .. ελα μωρε .. θα σκιστει .. θα προσαρμοστει .. θα μπορεσει να φαει ενα κομματι ψωμι .. να κοιμηθει σε ενα παγκακι .. λιγο το κακο ..οταν εχουμε να κοιταξουμε .. το συνολο της κοινωνιας .. του κρατους .. και ειδικα τον εαυτουλη μας ..

και ο ..σκετος ο ανθρωπος .. γινεται ..τελατινι .. σκιζεται .. αδυνατει .. διαλυεται εις τα εξ ων συνετεθει .. και αυτοι χαμπαρι δεν παιρνουν ..

αυτο που χρειαζεται ... αυτο που αρμοζει .. για την καθε κλιμακα της ιεραρχιας .. οντας .. ολα οργανομενα ..πανω στην βαση .. της κατωτερης βαθμιδας

το καθε επιπεδο .. ενδιαμεσα .. συντονιζεται για να προσφερει λυσεις .. αυτο που χρειαζεται ... αυτο που αρμοζει .. για την καθε κλιμακα της ιεραρχιας .. οντας .. ολα οργανομενα ..πανω στην βαση .. της κατωτερης βαθμιδας

... και μεσα απο αυτες τις διαδικασιες συντονισμου ξεπηδανε οι ανθρωποι που αναλαμβανουν να φερουν σε περας .. οτι απαιτειται για την ευρυθμη λειτουργεια του επιπεδου στην δικαιοδοσια τους .. αποκτανε γνωσεις .. εξειδικευονται .. επεξεργαζονται τις λυσεις ..στα προβληματα .. στο επιπεδο τους .. γινονται ..ξεφτερια σε αυτο που κανουν .. εχοντας την γνωση, οτι χρειαζεται να ξερει σε οτι αφορα το επιπεδο να στελνει στο αμεσως απο κατω επιπεδο εντολες .. για οτι το απο κατω επιπεδο ..πρεπει να κανει .. το κ επιπεδο να συντονιζει το κ-1 επιπεδο .. και να συντονιζεται απο το κ+1 επιπεδο .. το καθε επιπεδο να οργανωνεται πανω σε αυτη την βαση ..

και απο κει ..να βγαινουν οι αρχηγοι .. μεσα απο τα σπαργανα της κοινωνιας ..

δεν ειναι ουτε ..ουρανοκατεβατοι .. ουτε θεοσταλτοι

Δεν υπάρχουν σχόλια: