Ιανουαρίου 12, 2012

Eν τω αρχηγω πινακιον .. εναποθετω την κεφαλην μου

Antinews:Η μιζέρια της κριτικής στον Σαμαρά

Σαμαρας ..και Σαμαρας .. (μας πρηξανε) .. κανουν ..σαν να χανεται το εδαφος ..κατω απο τα ποδια τους .. κενοοοοο .. απυθμενο ..

γυροφερνουν .. γυρω-γυρω ολοι .. στην μεση ο Μαν.. ο Αντωνης .. και ολοι καθονται στη γη ..και προσκυνανε ..

η καθε τους .. φαεινη ιδεα .. σταματαει .. σωνει και καλα .. στον Αντωνη .. η αρχη ..ο Αντωνης ..και το τελος ..ο Αντωνης ..

και το ζουμι ειναι .. ολες αυτες οι ιδεες που πετανε .. αν δεν της βαλει ..σφραγιδα ο αρχηγος .. δεν αξιζει ..τιποτσις


λεγαμε ..για αρχηγικα κομματα .. κατι που δεν εχω ακουσει για καιρο .. αλλα αυτη η νοοτροπια εχει κολλησει σαν βδελα μεσ' το μυαλο .. δεν λεει να φυγει με τιποτα

το να πω .. οτι η ΝΔ .. ειναι η μονη παραταξη .. που κανει σαν τρελλη για τον αρχηγο της .. δεν θα πρεπει να πεφτω εξω ..


θελουμε αρχηγο .. ειμαστε ..ζαβα .. δεν μπορουμε χωρις αρχηγο .. θα πεθανουμε ..χωρις αρχηγο .. θεε μου ..φερε μας ενα αρχηγο ..

φαινεται .. ειναι ιδιον του δεξιου .. που φουσκωμενα τα μυαλα του .. απο την ατομικοτητα .. ξεχασε τι εστι ..ατομικοτητα ..

η ..του .. ειναι αγνωστη .. την παραγνωριζει .. την παραμελει .. την ποδοπατει .. την χρησιμοποιει εκει που τον συμφερει ..

..οτι και να διαλεξεις .. στο ιδιο συμπερασμα φτανεις ..

και να σκεφτει κανεις .. οτι δεν θελουν .. αρχηγο .. τον ανεχονται .. ατομικοτητα γαρ .. ο καθε ενας .. εχει μια κρυφη επιθυμια μεσα του .. να θελει να γινει αρχηγος .. στην θεση του αρχηγου ..


αντε τωρα .. να περιμενεις κατι .. απο αυτους τους ανθρωπους

Δεν υπάρχουν σχόλια: