Ιανουαρίου 28, 2012

Κριση ισοδυναμει με πολεμο. Οτι εχει κτιστει καταστρεφεται για να κτιστει παλι και ταυτοχρονα να γινει ανα-κατανομη προς τα πανω.

“Αστειότητες” χαρακτηρίζει η ΝΔ τα περί διορισμού οικονομικού γκαουλάϊτερ | ANTINEWS

" .. εφόσον αυτές δεν συνάδουν με τους στόχους που θέτουν οι διεθνείς πιστωτές."

διεθνεις ..πιστωτες .. οι κατοχικες δυναμεις .. οι αποικιοκρατες .. οι μοντερνοι αποικοιοκρατες .. πως να το θεωρησει κανεις .. προσβολη .. λογοι ευθυξιας .. παιζουν με τον καυμο του ελληνα .. του σηκωνουν την τριχα .. του αναβουν μεσα ..φωτιες .. φουντωνουν μεσα του .. διαολια .. μνημες αργο-σαλευουν .. ξυπνανε .. θεριευουν ..

γιατι τι αλλο .. ειναι αυτη η κριση .. παρα ενας ..πολεμος .. οπου οτι εχει κτιστει .. καταστρεφεται .. για να κτιστει παλι ..

και ταυτοχρονα ..να γινει .. μια .. ανα-κατανομη .. προς τα πανω ..

καθως .. δεν καταστρεφονται ολα .. αλλα απο τα μεσαια ..και κατω .. απο ανθρωπους που με την δουλεια τους .. και τον αγωνα τους .. αποκτησαν δικαιωματα .. συνταξεις .. καλυτερη ζωη .. αυτους που αρεσκονται οι δεξιοι .. να αποκαλουν ..αστους

οι μεγαλο-κεφαλαιοκρατες .. διατηρουν αθικτη .. και οχι μονο .. αλλα και αυξανουν αυτα που εχουν .. εγιναν .. δανειστες .. πιστωτες .. επενδυτες ..

θελου να παρουν πισω .. αυτα που αναγκαστηκαν να δωσουν ..

να δουμε τι αξιζουν .. αυτοι ..οι διεθνεις πιστωτες .. και το ασκερι που τους προγκαει .. τους καλυπτει .. ποιο ειναι το τσαγανο τους ..

τους κατεχει ..ο φοβος .. να μην ξεμπροστιαστουν .. να μην βγει στην φορα ..

ο κοσμος να δει .. ποια ειναι η ουσια .. οτι τιποτα δεν παιρνουν .. αν δεν τους .. το δωσουν ..

.. φαφουτικα ..σκυλια ειναι .. και γαβγιζουν απο αποσταση .. εκ του ασφαλους

λιγο θελει .. ολοι μαζι να συμπηχθουν σε μια γροθια .. να βαλουν στην ακρη τα ..μιση .. και να βρωντο-φωναξουν ενα .. μολων-λαβε η .. το πιο ..μοντερνο ..παπαρια θα παρεις .. οπως το ..φωναξαν και οι Ισλανδοι ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: