Φεβρουαρίου 03, 2012

συστηματα .. κοινωνιες .. κρατη .. οι παραμετροι .. στα βαθεια .. υποψιν .. αυτοι που αρμοζουν .. στην καθε περιπτωση ..

Η κυβέρνηση του “τραπεζίτη” δεν ξέρει τι της γίνεται με την ανακεφαλαιοποίηση των Τραπεζών

η κυβερνηση .. παιρνει αποφασεις .. για τις τραπεζες .. με ποιο ..γνωμονα .. τι καθοριζει το ποιον .. αυτων των αποφασεων ..

ειναι μονο θεμα της κυβερνησης .. το τι αποφασεις θα παρθουν; .. οχι .. ειναι θεμα ολων .. και αυτο δεν ειναι .. πομφολυγα .. ακομα και τωρα που την κυβερνηση .. τις αποφασεις τις περνει .. ενας “τραπεζίτης” .. φαινομενικα ..

στην πραγματικοτητα .. ο “τραπεζίτης” δεν θα παρει καμμια αποφαση .. αν δεν υπαρχει εκεινο το ..feedback .. απο την κοινωνια τους ..ελληνες ..που θα του καθορισει το τι αποφαση θα παρει .. αποδειξη .. το οτι δεν ξερει .. τι του γινεται ..


συστηματα .. κοινωνιες .. κρατη .. οι παραμετροι .. στα βαθεια .. υποψιν .. αυτοι που αρμοζουν .. στην καθε περιπτωση ..

οι βασεις .. οι κατευθυντηριες γραμμες .. η αντιδραση σαν συνολο .. σχεδιασμενη απο τα πανω προς τα κατω .. οι εντολες που δινονται προς τους κατω .. οι αποφασεις που περνωνται απο τα κεντρα της κυβερνησης .. αλλα και απο τα κατω προς τα πανω .. το feedback που οι απο κατω δινουν .. που σταθμιζουν .. την επιδραση που οι εντολες που δινονται εχουν .. στις ζωες τους

οι παραμετροι του μεγαλυτερου συνολου .. της βασης της πυραμιδας ..

like the lines that the lower levels seek out .. feedback .. and the orders .. the higher levels .. pass down ..

the right feedback which .. is attuned to the parameters the lower levels are .. fitted for ..

τους αρμοζουν ..

ανθρωποι στον δρομο .. δεν εχουν σπιτι .. πεινανε ..

ποιοι ειναι εκεινοι οι παραμετροι που θα αντιστρεψουν τις οδυνηρες καταστασεις που τωρα βρισκονται ..

ολοι οι ανθρωποι αντιδρουν .. βαζοντας τους εαυτους τους .. στην θεση αυτων που υποφερουν .. μπαινουν μεσα στα ..παπουτσια τους .. εχουν αυτην την δυνατοτητα .. την ευχαιρεια ..

και εχουν την πολυτελεια να σκεφτουν .. για αυτους .. χωρις την .. συγχιση ..απο την επιτακτικη αναγκη .. η πεινα δεν τους χαλαει τον ειρμο της σκεψης τους .. το οτι δεν εχουν που την κεφαλην κλειναι .. δεν τους θολωνει το μυαλο ..

feedback .. προς τα πανω .. οργασμος στην κοινωνια .. στην ελληνικη κοινωνια .. χαοτικος οργασμος .. αληθινα προς τους συνανθρωπους τους .. και κατα συνεπεια αληθινα προς τον εαυτο τους .. να τα λενε εξω απο τα δοντια .. αυτο που πραγματικα αισθανονται ..

αυτο να υπερισχυει .. περα απο ολες τις αλλες σκοπιμοτητες .. που ξεπηδανε απο .. το που ανηκουν .. κομμα .. παραταξη .. επαγγελμα .. να βγαινει σαν μυρωδια .. αλλα ποτε σαν γευση ..

αλληλοπροσαρμωση μεσα στον ιδιο τον εαυτο τους ..

αυτα που ζητουν .. που εχουν στο μυαλο τους για τον εαυτο τους .. την οικογενεια τους .. μονο σε συνδυασμο με αυτα .. που βαζοντας τον εαυτο τους στα παπουτσια των αλλων .. αυτα που και αλλοι ζητουν .. θελουν για τους εαυτους τους

να συμβαδιζουν .. τα ζητω .. και θελω .. για ολους τους ανθρωπους ..

η αληθεια:


η αληθεια .. τιποτε αλλο παρα .. το ναι και το οχι .. ψεμμα η αληθεια .. σε βασικα ερωτηματα .. που ισχυουν στον καθε ενα απο εμας .. θελουμε να μην εχουμε να φαμε .. ναι η οχι .. θελουμε να μην εχουμε ενα μερος να κοιμηθουμε .. ναι η οχι .. και απο αυτες τις απαντησεις ..αλληλενδετα ..βγαινουν και οι απαντησεις σε ολα τα επιπεδα .. δημιουργουν τους παραμετρους που ταιρειαζουν σε καθε ενα επιπεδο που χτιζεται πανω του ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: