Φεβρουαρίου 23, 2012

Οι ατζεντηδες του χαους. Κατανοωντας την εννοια.

Η Πατρίδα χρειάζεται Ηγέτη κι όχι ατζέντηδες του χάους | ANTINEWS

αρχιζεις .. να νταραβεριζεσαι .. με την ιδεα του χαους .. αλλα ακομα ..τρεχεις .. στον δρομο εισαι .. οπλισμενος με την στενομυαλη προοπτικη σου .. βλεπεις μονο .. αυτο που το τουνελ που εισαι μεσα σε αφηνει να δεις ..

.. ενα τουνελ φτιαγμενο με τις προδιαγραφες που σου επιτρεπει η προοπτικη που εχεις υιοθετησει, να βλεπεις .. βλεπεις ολα οσα συμφωνουν με την προοπτικη σου .. τον περιβοητο ... Ηγετη σου .. και ολα τα αλλα, για σενα .. ειναι χαος

κουδουνια ..στο κεφαλι σου .. το χαος ειναι .. ντετερμινιστικο .. ειναι προδιαγεγραμμενο .. ξετυλιγεται με προδιαγραφες .. δεν ειναι τυχαιο .. και ειναι αποτελεσμα των πραξεων ολων των ανθρωπων .. σε μια κοινωνια .. σε μια χωρα .. σε ενα συνολο .. το χαος το δικο σου .. ειναι η ταξη .. του διπλανου σου ..

ο ιδιος γραφεις .. για εκεινους που επωφελουνται απο το χαος, που εσυ βλεπεις .. ενω για αυτους .. απο την δικη τους προοπτικη .. βλεπουν ..ταξη .. στο χαος το δικο σου .. και τους αποκαλεις ..ατζεντηδες του χαους ..

ας εμβαθυνεις στην εννοια .. που ..ξωπεταξες .. για να καταλαβεις .. οτι και εσυ .. εισαι ενας ατζεντης του χαους .. οπως και ολοι μας ..

η προοπτικη σου .. που κατα γραμμα ακολουθεις .. σου βαζει παρωπιδες .. σαν του γαιδαρου που ζευουνε σε ενα καροτσι .. για να βλεπει μονο την πορεια ..που αμαξηλατης εχει στο νου να παει ..

.. και εσυ σαν τον γαιδαρο .. τις εβαλες με την θεληση σου τις παρωπιδες .. και δεν σε αφηνει .. να δεις καταματα .. τις καταστασεις ..που και εσυ ..και η ελλαδα ..και ολοι οι αλλοι γυρω σου .. ει(σ/μ)αστε χωμενοι .. μεχρι τα μπουνια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: