Φεβρουαρίου 20, 2012

Kατι που δεν ανταποκρινεται σε αυτα που θελουν οι ανθρωποι, δεν υπαρχει τιποτα αλλο .. παρα ..ξεχερσωμα εκ θεμελιων.

..κατι που δεν ανταποκρινεται ..σε αυτα που θελουν οι ανθρωποι .. δεν υπαρχει .. τιποτα αλλο .. παρα ..ξεχερσωμα .. εκ θεμελιων ..

Διαβάστε την πραγματική δημοσκόπηση | ANTINEWS


"Στην Αττική, μόνο το 7% εμπιστεύεται τις τράπεζες, μόνο το 2% το Χρηματιστήριο (εξ΄ου και η μεγάλη πτώση του δείκτη) και μόνο το 4,5% εμπιστεύεται τις ιδιωτικές ασφαλιστικές εταιρείες. "

".. μόνο το 2% το Χρηματιστήριο (εξ΄ου και η μεγάλη πτώση του δείκτη) .."

"Στη Μακεδονία, ψήφο εμπιστοσύνης στις τράπεζες δείχνει το 8,4%, στο Χρηματιστήριο το 2% και στις ασφαλιστικές το 4,1%."

το ζουμι .. της ολης καταστασης ..

δεν ειναι κατι ..παροδικο .. κατι που μερικα πασαλειματα .. εδω και εκει .. θα καλυτερευσουν ..την κατασταση .. θα επανελθει ..η εμπιστοσυνη ..

ελειψη εμπιστοσυνης ..που βασιζεται πανω .. στην ιδεα που μπαινει .. ακομα πιο βαθεια μεσα στις σκεψεις των ανθρωπων .. οτι ο μοναδικος λογος της υπαρξης τους .. τραπεζες .. χρηματιστιρια .. ιδιωτικοοικονομικα ορμωμενες εταιρειες ειναι ..

για να γεμιζουν ..τα ηδη παραφουσκωμενα ..πορτοφολια τους .. με ακομα περισσοτερα λεφτα .. ενω τα πορτοφολια των ανθρωπων .. αδειαζουν καθημερινα .. η εχουν ηδη αδειασει ..

αλλαγες .. μεσα στο ηδη ισχυον συστημα .. που διατηρει το συστημα αθικτο .. ως εχει .. κοροιδια σκετη .. το ολο συστημα ..αποδεικνυεται σκαρτο .. δεν ανταποκρινεται στις απαιτησεις των πολιτων ..

και κατι που δεν ανταποκρινεται ..σε αυτα που θελουν οι ανθρωποι .. δεν υπαρχει .. τιποτα αλλο .. παρα ..ξεχερσωμα .. εκ θεμελιων ..

να πρωτοπορισει .. η ελλαδα ..

δεν υπαρχει αμφιβολια .. οτι η πρακτικα παντελης ελειψη εμπιστοσυνης .. σε τραπεζες και χρηματιστιρια .. σε ιδιωτικες ασφαλιστικες εταιρειες .. ισχυει και για ολους τους ελληνες .. απανταχου ελλαδας .. και οχι μονο .. αλλα και σε ολη την ευρωπη .. καθιστα ικανη και αναγκαια συνθηκη .. την ριζικη αντιμετωπιση της κρισης των αξιων στις κοινωνιες .. της ελλαδας .. της ευρωπης .. του κοσμου ολου ..

ειναι αδιανοητο .. να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση .. τα τερτιπια των τραπεζων .. χρηματιστιριων .. το ιδιωτικο κερδος .. να καθοριζουν τις αποφασεις ολης της οικουμενης .. να γινεται η συνισταμενη των αποφασεων που περνονται απο τα συλλογικα οργανα .. των ανθρωπων

να της βαζουν την ταμπελα .. αναπτυξη .. μπαιρακι σκετο ..και ανουσιο .. βασισμενη ..στα κερδη των τραπεζων .. χρηματιστιριων .. ιδιωτικου κερδους ορμωμενες εταιρειες .. ενω την ιδια στιγμη εξουθενονουν .. τον κορμο στις κοινωνιες .. τους ιδιους τους ανθρωπους . . σπερνουν μιζερια .. ασυστολα ..

αξιες .. αναξιες για το αναστημα .. του ανθρωπου ..

απαιτει .. αντιμετωπιση ..της κρισης .. στις ριζες της .. και συνολικα .. για το ..παγκοσμιο χωριο ..που ειναι ο κοσμος σημερα ..

για να μπει το ρεμα στο λουκι .. για να καταλειξουν τα κρατη στα χερια των ανθρωπων .. να αρπαξουν οι ανθρωποι .. τα κρατη τους .. απο τα αδηφαγα χερια των τραπεζων .. χρηματιστιριων .. το ..ιδιωτικοοικονομικο κερδος

Δεν υπάρχουν σχόλια: