Φεβρουαρίου 07, 2012

ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.. ; .. μωρε τι μας λες .. σερνεται .. απο την μυτη .. απο εναν αγανακτισμενο κοσμο .. που φτανει στο αμην ..

Την πατρίδα και το μέλλον της δεν θα τo κρίνει καμία συμφωνία

"factorx είπε:
06/02/2012 στις 2:13 pm
Ο Σαμαράς δεν κάνει τίποτα άλλο από αυτό που υποσχέθηκε από την πρώτη στιγμή: ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.
"


ΕΠΑΝΑΔΙΑΠΡΑΓΜΑΤΕΥΣΗ.. ; .. μωρε τι μας λες .. σερνεται .. απο την μυτη .. απο εναν αγανακτισμενο κοσμο .. που φτανει στο αμην ..

.. στο πισω μερος .. της καρκαλας του ..

οι εκλογες και η πολυ-αναμενομενη κυβερνηση Σαμαρα .. τοτε που θα ερθει η εξιλεωση .. για αυτην την ημερα δουλευει .. ολη η ενεργεια που βαζει εκει την κατευθυνει ..

θα τα δωσει ολα .. θα πλανταξει .. θα ξεμεινει απο δυναμεις .. και θα ξεφουσκωσει σαν αγυρτικο μπαλονι ..

.. ΝΔ .. ΠΑΣΟΚ .. Παπανδρεου .. Σαμαρας .. ολοι απο την ιδια στοφα ειναι φτιαγμενοι .. ας εχουν λιγο .. γνωθι σ' αυτον .. κατι που δεν μπορουν να ξεφυγουν .. θελουν δεν θελουν .. που ασχετα καλου η κακου .. ετσι ειναι τα πραγματα .. το ιδιον του ελληνα .. να περιμενουν και να υποσχονται πολλα περισσοτερα απο αυτα που ειναι ικανοι να προσφερουν

θα αποδειχτει .. ανθρακες ο θησαυρος .. σεναριο πολυ-παιγμενο .. θα μιλανε για εκατο μερες .. περιοδο χαριτος .. θα χαθει και καθε δραμι ελπιδας .. για τον ελληνα .. και χανοντας και την τελευταια ικμαδα .. ελπιδας .. θα πλακωσει η απελπισια .. θα θολωσουν τα μυαλα .. δεν θα ξερουν τι να κανουν .. απογνωση θα κυριευσει τον καθε ελληνα

θα εξελιχτει σε αποφραδα μερα .. και τοτε να δεις .. οδοφραγματα και ποταμια αιματος

τωρα .. που ειναι ζεστο το σιδερο .. να δειξει οτι δεν τον σερνουν .. δεν τον νοιαζουν οι εκλογες και οι κυβερνησεις .. αυτα θα ερθουν απο μονα τους .. ..

... θα ... διαπραγματευτούμε καλύτερα και περισσότερα .. ταζοντας λαγους και πετραχειλια δεν κανεις δουλεια ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: