Φεβρουαρίου 23, 2012

Τα δεινα της ζητησης και προσφορας εξαπλωνονται οριζοντια. Και για αυτους που ..

..χεζουνε λεφτα και για αυτους που τους βγαινει το σκατο για να βγαλουν κανα φραγκο. Κοπρο-οικονομια.

Εμποροι στον δρόμο της φωτιάς

"Σε γειτονικό χώρο ο ιδιοκτήτης αξίωνε 20.000 ευρώ τον μήνα για 900 τ.μ. Δεν βρήκε ανταπόκριση. Εριξε το ενοίκιο στα 12.000 ευρώ. Και πάλι κανείς δεν τον ενόχλησε."

μαλακισμενοι ..νομοι της αγορας .. 20.000 ευρω το μηνα .. την αναστατωση που φερνει στις σχεσεις των ανθρωπων ..

σε ενα μηνα .. βαζει στην τσεπη του .. οσα μια τετραμελη οικογενεια ..περναει την χρονια .. και αυτος τα περνει .. με το να καθεται στον ..κωλο του και ο αλλος του βγαινει το λαδι .. για να τα βγαλει ..

τι στο διαλο ..προσφερει στην κοινωνια .. στην οικονομια .. της πολης .. της χωρας ..

εχει το ρευστο ..και αγοραζει χωρις δευτερη σκεψη ..οτι του πασσαρουν στην αγορα .. ανεβαζει τις τιμες .. σε προιοντα και υπηρεσιες .. γιατι σαν κι αυτον τον μαλακα .. υπαρχουν και αλλοι τοσοι μαλακες .. που δεν θα πολυ-σκεφτουν να αγορασουν το καθε σκουπιδι ..που καθε επιτειδιος με τα ιδια μυαλα ..θα τους πλασαρει .. και μαζι με αυτα .. παιρνει σβαρνα .. και ολα τα βασικα προιοντα και υπηρεσιες .. τα λεφτα που ξοδευονται για ανουσια προιοντα και υπηρεσιες .. γινονται παρασαγγα .. το στανταρντ πανω στο οποιο ζυγιζουν ολα τα αλλα .. ακριβαινουν οσο δεν παιρνει ..

100,000 ανεφερε καποιος σχολιαστης Αntinews.. κινουν την αγορα την σημερον ημερα στην Αθηνα .. 100,000 μαλακες .. που νομιζουν οτι κατι κανουν .. αισθανονται υπερηφανοι για τον εαυτο τους

ο αλλος, θα σκεφτει .. να τους φορολογησει το κρατος .. αλλη μια μεγαλυτερη μαλακια ..

νομιμοποιει .. τις εξωφρενικες τιμες .. απο την μαλακισμενη ζητηση και προσφορα .. και ο εμπορος που νοικιαζει το μαγαζι του .. περναει αυτην την εξωφρενικη τιμη στους πελατες του .. οριζοντια .. και οποιον παρει ο χαρος ..

και για αυτον τον μαλακα που τα βγαζει τα λεφτα .. αγογγυστα αλλα και για τον αλλο ..που του βγαινει το λαδι .. για να βγαλει κανα φραγκο ..

μαλακισμενη .. αρχη .. γιατι τωρα .. κατεστρεψε .. εκεινους .. που πανω στην πλατη τους .. εβγαζε ..αβερτα τα ματσα .. και τωρα δεν μπορει να βγαλει τιποτα .. 10,000 και δεν μπορει να το νοικοιασει .. να παρει τον ..πουλο τωρα .. να μεινει στην ψαθα .. ο μαλακας .. και ολοι οι αλλοι .. 100,000 .. χοντρο-μαλακες

τα δεινα της μαλακισμενης .. ζητησης και προσφορας .. εξαπλωνονται ..οριζοντια .. και για αυτους που ..χεζουνε λεφτα .. κοπρο-οικονομια .. και για αυτους που τους βγαινει το σκατο .. για να βγαλουν κανα φραγκο ..

Δεν υπάρχουν σχόλια: