Φεβρουαρίου 29, 2012

Βουνα τα λεφτα στην ελβετια; Αμα θελει κανεις ανταλασει τα αγαθα που κατεχει με τα ριφιναρισμενα στυποχαρτα.

Ακολούθησε τα λεφτά (follow the money) | ANTINEWS

follow the money .. γιατι; .. ποια ..money; .. αν ..τσιναει ο Μωαμεθ .. και δεν θελει να παει στο βουνο .. φερνεις το βουνο στον Μωαμεθ ..

μπορει .. να ειναι .. βουνα τα λεφτα στις ..Αλπεις .. αλλα δεν ειναι τιποτε αλλο .. απο ενα ματσο ..χαρτομαντηλα .. εστω τυπωμενα .. ραφινε χαρτια ..

δεν ειναι .. ουτε σπιτια .. ουτε μαγαζια .. ουτε οικοπεδα .. ουτε τιποτα αλλα αγαθα .. χειροπιαστα .. που τα εχει ..ο κοσμος ..

αμα θελει κανεις .. με μπολικη καλη πιστη .. ανταλλασει τα αγαθα .. που κατεχει .. με τα ραφιναρισμενα στυποχαρτα .. στην ελβετια .. και αλλου ..

οι αξιες ..οι πραγματικες .. ειναι αυτες που βγαζουν προιοντα και υπηρεσιες ..

τα μηχανηματα .. τα κτιρια .. και οι ανθρωποι .. με την μαστορια τους και τις γνωσεις τους .. αυτα φερνουν την αναπτυξη ..

και πανω σε αυτα .. οφειλει να βασιζεται καθε μεσο ανταλλαγης .. για τα προιοντα που παραγονται .. και τις υπηρεσιες που προσφερονται ..

κολλησαμε στα ..money .. σφηνα μεσ' τα μυαλα των ανθρωπων .. της κοινωνιας .. μια νοητη σφηνα .. και οπως την σκεφτηκαμε .. την ξεσκεφτομαστε ..

τα ..money .. μας πνιξανε στα χρεη .. το ερωτημα .. διαγραφεις τα χρεη .. ε και, τι εγινε .. διαγραφεις .. τα ..money .. και να παν στον αγυριστο

Δεν υπάρχουν σχόλια: